Cum a fost la Sirnaville?

Sirnaville

Nu am apucat sa ajung la Sirnaville, preferand RedBull Romaniacs.

A fost ok? Atmosfera, muzica, lume… ?

– foto via madalina pirvan

12 thoughts on “Cum a fost la Sirnaville?”

  1. hmm…foarte de cacao festivalu, organizare dubioasa,organizatori si mai dubiosi, o gramada de artisti neplatiti inca (va spun sigur), multa reclama si poze frumoase fix degeaba …un kkt imbracat frumos si servit si mai frumos noua “consumatorilor”. Majoritatea “actiunilor” din cadrul “festivalului” cum ar fi volei,fotbal,olarit ,vizionari de filme sau stat la taclale, ca altceva chiar nu era de facut, se pot face si acas, mult mai ieftin si fara sa te bata soarele-n cap toata ziua. Oricum bravo echipa sirnaville sinteti cei mai tari si sper ca la anu sa va iasa iar prosteala..

  2. draga alice, aberezi complet cu perimetrul care a fost mic. daca sirnaville ti s-a parut inghesuit, inseamna ca nu ai mers cu liftul in viata ta. ca idee, perimetrul a fost mare, dupa parerea mea, prea mare. daca ii adunai pe toti la un loc, nu ocupau mai mult de 25% din intregul perimetru. in concluzie, sirnaville a fost misto, cam enervanta faza cu felinarele din camping care se stingeau cam din 2 in 2 minute, iar noi cum am ajuns pe intuneric, a fost cam greu sa montam cortu’, de asta am si pierdut primele trupe care au cantat vineri. singura problema a fost lumea prea putina care a ajuns la festival. si nu inteleg de ce, pentru ca reclama i s-a tot facut.

  3. A fost fain, nu chiar asa pustiu dupa 10… In fine, overall cam putina lume, cred ca organizatorii sperau la un trafic multtt mai ridicat. Mi-au placut mult The Moood si, fireste, Suie – in prima seara. In a doua, Urma a sunat bine, ca de obicei… Faina reactia dupa Marilena lui Nemescu cand lumea a aplaudat. Deci nota zece si pentru oamenii care au venit la Sirna!!

  4. Pe scurt:
    De bine:
    – reprezentatia aviatica mi-a taiat rasuflarea; am tresarit, am aplaudat, am gura-cascuit
    – multi bungee-isti
    – muzica variata si faina
    – prin Miscarea de reciclare s-au impartit scrumiere portabile care, din vazute, chiar au fost folosite

    De rau:
    – perimetrul festivalului a fost suficient de mic cat sa ma incerce o oarecare senzatie claustrofoba; asta s-a rezolvat prin iesiri repetate la padurea din apropiere, un medeleni neavut in copilarie
    – auditiv, a fost de-a dreptul sufocant. la 20 m de scena mica se auzea muzica de la scena mare si invers, cinema-ul in aer liber era inundat de rasunetele amandurora, iar de dormit in camping nu se punea problema decat cu o pereche bune de “doape”.
    – nu s-a simtit ca-ar fi fost un Arts and Crafts festival

  5. da. a fost excelent.
    organizare foarte buna.
    preturi in jetoane cu berea putin scumpa dar bere si cu vodca si jagermeister foarte ieftine.
    multi oameni “calare” la bungee jumping.
    mingi de la organizatori pentru cei care au vrut tenis, fotbal, dat in cap.
    exercitiu aviatic de exceptie pe fundal de soundcheck Urma.
    si multe poze curand.

    trebuie sa se intample si la anul.

Leave a reply (we review all comments)