Cum a fost la Michael Jackson Tribute Bucharest

tribut michael jackson bucuresti sambata 8 augusttribut-michael-jackson-bucuresti-sambata-8-august-7tribut-michael-jackson-bucuresti-sambata-8-august-6


Detalii pe mjtributebucharest.ro

20 thoughts on “Cum a fost la Michael Jackson Tribute Bucharest”

  1. Mai, voi sunteti cu capu’ rau. se ia odata initiativa la noi si sariti sa aruncati in ei. Are cineva idee ca la stockholm flashmob-ul a fost organizat in mai putin de o ora? Na, va dau si citatat “More than 300 dancers met at 15.30, got informed and then
    learned the choreography in 30 min. Less then 1 hour later they performed it.”
    Nu a fost atat de sincronizat, da’ macar ganditi-va multi fani de-a lui Michael adunati ca sa-i aduca tribut. Ce poate fi mai frumos? Apreciati si voi macar odata.
    Eu am fost acolo si intr-adevar nu m-a impresionat, dar stiam ca e ceva pt Michael si atunci m-am bucurat:) plus ca atmosfera a fost foarte faina:)
    Nu mai judecati, incercati sa apreciati ce se face:)

  2. eu am initiativa in viata, dar imi dau seama cu doua minute inainte cand va iesi o magarie – so – nu o fac. that’s all. si e lame, oricum – ca acu se cumpara in draci albumele si nush ce film – e lame – cand toti l-au privit ca pe un pedofil – doar ca ei nu au inteles – lame cu tot cu dans. buggers.

  3. unii n-au ce face, numai de comantarii sunt buni, sa le cerem sa ia o initiativa in viata lor e ca si cum le-am cere sange. cat tupeu pe unii nu v-au invatat parinti sa apreciati cand un lucrur e facut cu mult suflet si multa dragoste si pasiune

  4. mai frate, de unde stie ana banana asta ce face fiecare in viata de zi cu zi? e doar o copie proasta a flashmob-ului originaaaal! dans invatat cu o ora inainte=lucru amatoricesc, ca majoritatea made in romania. un tribute se face ori calumea ori deloc, altfel efectul e invers. numai un idiot nu tine seama de nici un fel de critica, dar ce ne mai miram..de aia sunt si rezultatele cum sunt.

  5. Sa nu exageram…in Paris a fost cam la fel…doar ca e alta atmosfera si asta din cauza diferitilor factori… initiativa romanilor a fost super! bravo baieti…si fete 🙂 nu va lasati influentati de parearea frustratilor care nu fac NIMIC in viata de zi cu zi!

  6. No pai voi tare prosti sunteti dragilor, astia care comentati. Cum credeati ca va iesi ca la Stockholm?! Ba, aia erau DANSATORI PORFESIONISTI, noi doar niste amatori,adevarati fani ai lui Michael. Si ca sa stiti si voi, unii au invatat cu o ora inainte dansul. Voi, cei care comentati sunteti doar niste ofticati, niste legume .

  7. Avem un talent nativ de a maneliza toate chestiile misto pe care le vedem pe afara iar putinii oameni care pot sa faca lucruri misto nu fac nimic.

  8. Copilasi, eu zic sa va uitati mai bine ce inseamna FLASHMOB! Chestia asta in nici un caz nu a fost. Mai degraba a fost un material de umplutura pt stirile protv.

    Penibili.

Leave a reply (we review all comments)