Teatrul de vara Capitol MMIX

capitol-mmix-save-or-cancel

Teatrul de vara Capitol va asteapta pana pe 23 august cu fel de fel de evenimente!

Bucuresti, 20 iulie – Intre 24 Iulie si 23 August, Save or Cancel readuce in circuitul public Gradina Teatrului Capitol printr-o serie de evenimente cultural — artistice desfasurate in cadrul proiectului intitulat Teatrul de Vara CAPITOL MMIX / © Save or Cancel.

Proiectul se desfasoara sub inaltul patronaj al Ministerului Culturii, Cultelor si Patrimoniului Cultural National cat si al Directiei de Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural National a Municipiului Bucuresti.

Calendarul evenimentelor gazduite de Teatrul de vara CAPITOL MMIX / © Save or Cancel este publicat pe site-ul dedicat proiectului. Evenimentele vor varia de la expozitii fotografice, proiectii de film, workshop’uri si ateliere dedicate creatiei si interactiunii, zile dedicate dansului, actiuni ce vizeaza protectia animalelor, lansari de carte si multe altele.

Gradina va gazdui pe toata durata proiectului un colt dedicat donatiilor in jucarii si materiale didactice pentru copiii de la Gradinita Silistea-Gumesti cat si o zona dedicata lecturii unde veti gasi reviste locale si internationale, carti si ziare din ziua respectiva.

Proiectul initiat de SAVE OR CANCEL pentru Teatrul de vara CAPITOL se extinde si in vara anului 2009 ca urmare a reactiilor si rezultatelor pozitive generate de proiectul din iulie-august 2008, “Reabilitarea Teatrului de vara CAPITOL”.

Locatia este in sine este un fragment extrem de valoros din imaginea ce compune cultura romaneasca din secolul XX. Aici s-a desfasurat prima proiectie de film din Bucuresti – “Voyage dans la lune” ( de George “Cinemagician” Méliès) — film ce a fost la randul sau prima productie cinematografica “science fiction” si care va rula din nou in programul de anul acesta.

4 thoughts on “Teatrul de vara Capitol MMIX”

  1. Pingback: History and future 1912 – 2020 • Capitol

  2. Pingback: Cinema / Teatrul de vară Capitol istoric și viitor 1912 – 2020 – Save or Cancel

  3. Pingback: Open call POEM CAPITOL | | Feeder.ro

  4. Am fost luni la 7 seara si un nene de la poarta mi-a spus ca Duminica si Luni e inchis. Pe la 22 am trecut pe strada cu bicicleta si am vazut din mers ceva proiectii acolo.

    Deci care este programul exact la Capitol

Leave a reply (we review all comments)