Prodigy si Nince Inch Nails la Peninsula

cokelive-peninsula-felsziget-nine-inch-nails-prodigy

prodigy-nine-inch-nails-peninsula

Cokelive anunta doua nume mari pentru festivalul de la Targu-Mures (23-26 iulie): Prodigy (a cata oara in Romania?) si mult-asteptatii Nine Inch Nails.

Daca n-aveti ce face puteti citi mai jos comunicatul in original trimis de McCann PR:

Ca urmare a atracţiei irezistibile dintre Coca-Cola şi muzică, cea mai cunoscută marcă din lume, continuă deja tradiţionala sa asociere cu evenimentele de muzică live, susținând festivalul CokeLive Peninsula.

A 7-a ediţie a festivalului va avea loc între 23 şi 26 iulie, la Târgu Mureş, în locația deja binecunoscută, pe malul Mureşului, lângă Complexul Weekend. Va fi o experienţă unică cu un program îmbunătăţit şi o nouă locaţie pentru petrecerile în aer liber – Terasa Coca-Cola. Festivalul va găzdui mai multe staruri internaţionale decât ediţiile precedente, printre cei mai aşteptaţi artişti numărându-se The Prodigy, Nine Inch Nails şi DJ Tiesto.

The Prodigy, cea mai apreciată trupă a genului electronic/breakbeat, se află anul acesta într-un turneu de promovare a noului albumul, “Invaders Must Die”. Albumul, lansat pe 23 februarie 2009, este deja unul dintre cele mai bine vândute albume ale acestui an. Albumul a debutat pe locul 1 în Billboard European TOP 100 şi în UK Album Chart cu aproape 100,000 de exemplare vândute în prima săptămână de după lansare, devenind astfel al patrulea album consecutiv al trupei care ocupă prima poziţie În Marea Britanie.

Concertul Nine Inch Nails este cu siguranţă unul dintre cele mai aşteptate în România. După turneul Lights in the Sky de anul trecut din America – cel mai ambiţios proiect al formaţiei, un spectacol impresionant de lumini şi muzică intensă – formaţia se întoarce în Europa ca headlinerul celor mai mari festivaluri de pe continent. Nine Inch Nails este o trupă care se reinventează în permanenţă, atenţia lor fiind îndreptată în primul rând către fani. Ultimul lor album, „The Slip” poate fi downloadat în mod gratuit de pe site-ul oficial al trupei.

Din categoria muzicii electronice, cel mai bine cotat DJ din lume vine să încălzească atmosfera la Târgu Mureş. Tiesto, votat de DJ Mag – etalonul industriei muzicale electronice – drept cel mai bun DJ al anului 2008 a continuat seria succeselor la Premiile Internaţionale ale Muzicii Dance de la Miami, unde a câştigat „Cel mai bun artist solo”.
Festivalul CokeLive Peninsula, ce aduce laolaltă zeci de mii de vizitatori, nu doar din ţară, ci şi din străinătate, este în fiecare an un punct de referinţă pe scena muzicală din România, Târgu Mureş transformându-se într-o capitală muzicală pentru câteva zile.

Festivalul este organizat de Sziget Management – firma care stă în spatele celor mai importante festivaluri din Ungaria (Sziget Festival, Volt, Balaton Sound) – şi beneficiază de sprijinul Primăriei Târgu Mureş şi al autorităţilor locale.

Încă din 2002, Coca-Cola oferă adolescenţilor din România şansa de a se bucura de muzică live împreună cu prietenii. Muzica este un limbaj universal care ne uneşte, ne ajută să ne descoperim şi să ne exprimăm sentimentele şi emoţiile, iar Coca-Cola răspândeşte acest limbaj; Coca-Cola inspiră împărtăşirea experienţei muzicale cu cei dragi.
“Valorile brandului Coca-Cola vorbesc despre optimism, energie, poftă de viaţă. Ca în fiecare an, vrem să fim prezenţi în viaţa tinerilor, creând momente speciale, inedite şi răcoritoare. CokeLive Peninsula va fi un eveniment pe gustul lor”, declară Cristian Linaru, Brand Manager Coca-Cola România şi Moldova.
„Suntem bucuroşi să continuăm acest festival de succes alături de partenerul nostru Coca-Cola. Impreună, vrem să le oferim peninsularilor şansa unei experienţe muzicale deosebite, o petrecere de neuitat cu mulţi artişti de renume ce vor fi dezvăluiţi în curând. The Prodigy, Nine Inch Nails şi Tiesto sunt primele surprize pe care le dezvăluim”, a declarat directorul festivalului, Bodor László.

Luând ca exemplu festivalul Sziget, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa, festivalul CokeLive Peninsula promite a fi o experienţă de excepţie. Biletele vor fi puse în vânzare începând cu 27 aprilie.

Site-ul oficial al festivalului va fi anunțat săptamana viitoare.

19 thoughts on “Prodigy si Nince Inch Nails la Peninsula”

  1. NINgasm !!!

    (Am doar o mica si probabil nesuferita rugaminte: se poate o fotografie mai reprezentativa cu Nine Inch Nails pentru o asemenea stire? Aaron nu mai canta cu ei din 2007. Reznor ar fi trebuit sa fie acolo.)

  2. si mie mi-e frica. astea sunt lucrurile cu adevarat importante. in rest, de ce se intampla, ma doare-n pix.

Leave a reply (we review all comments)