Boarder’s lanseaza magazinul online

boarders magazin onlineboarders online

Dupa lupte seculare in sistem binar ce au durat mai bine de 365 de zile, avem in sfarsit placerea de a va anunta ca am deschis in sfarsit magazinul nostru online, zis si webschop, zis si e-shop, zis si “cum vreti voi sa-i mai spuneti”, la http://eshop.boardersshop.ro

Ne cerem scuze ca v-am lasat pana acum pe mana concurentei, dar nu puteam sa-l lansam altfel decat (aproape) perfect, fiindca ne faceam de bacanie…

De ce ar fi magazinul asta virtual mai special decat altele? Easy. Pe langa faptul ca produsele sunt aceleasi din magazinele noastre Boarder’s, la calitatea cu care v-am obisnuit, ele sunt disponibile incepand de acum direct din stocul nostru, datorita unui sistem informatic ingenios, si …sunt cam multe, pe bune! De fapt, abia cand ne-am apucat sa le numaram, am realizat cam cate chestii diferite aveam in magazin si ne-am gandit ca ele trebuie sa fie si la accesul vostru, prin intermediul internetului. In afara de asta, avem un search engine destept incorporat in site, care va va ajuta sa cautati exact ce aveti nevoie, mai rapid decat ati clipi din ochisorii aia frumosi. Dupa gen, brand, model sau pret. Iar cireasa de pe tort trebuie sa fie facilitatea de a cauta produse in functie de culorile lor. ROGVAIV, NATO camo, 90’s neon tipator sau pastelurile psihedelice ale anilor ’70: avem cate ceva din fiecare. Nemaivazut, nemaiintalnit, nemaiincercat, dom’le!

Dar stati ca mai avem goodies pentru voi! Cu prilejul lansarii webshop-ului, avem o promotie de 30% la colectiile de primavara/vara 2009, tinem in continuare steagul sus cu reduceri la hardgoods Burton ’08/’09 si la softgoods Burton, Ronin, Analog si Nikita, bineinteles tot de sezon ’08/’09, iar pentru orice comanda data in luna Iulie transportul si rambursul sunt gratuite pe tot teritoriul tarii, pentru a va obisnui cu lucrurile bune facute cu suflet.

Gen™, intelegeti voi ce vrem sa spunem… 😉

Roboteii vostri de la Boader’s

http://eshop.boardersshop.ro

3 thoughts on “Boarder’s lanseaza magazinul online”

  1. Ba da ce preturi au astia acolo…..
    da e bine ,stiti voi,prost nu e ala care cere pretul, e cine da
    pffff
    fesuri cu 100 de lei????
    WTF

  2. Cam scumpe toate prostiile alea de acolo. Sunt si astia altii care nu stiu ca prin online se vand lucrurile mai ieftin. Papuci de 2 bani vanduti cu 116 lei…auzi tu.

Leave a reply (we review all comments)