Picturi de Alexandrina

picturi alexandrina hristov

Picturi de Alexandrina Hristov

Tags:

31 thoughts on “Picturi de Alexandrina”

  1. bai fratilor,aveti criza de personalitate…fiecare face ceva si este criticat sau apreciat,daca Alexandrina face asta cu placere,nu inseamna ca trebuie sa impresioneze pe toti………nici eu nu sint de acord cu tine,dar totusi e parerea si cu asta basta 😉

  2. Picturile ei nu sunt copiate, sunt doar niste portrete stilizate. Exista asemanari vagi cu multi artisti care fac ilustratie, arta digitala sau arta traditionala, dar are un stil care-i apartine numai ei in anumite privinte. Multe din picturi sunt autoportrete, altele probabil portrete de prieteni, altele probabil inventate. Stapaneste tehnica uleiului foarte bine, are armonii cromatice superbe si compozitii echilibrate. Nu a pretins nimeni ca este o artista de geniu, dar eu o admir. I-am scris un email sa-i pun o intrebare, si mi-a raspuns, desi sunt convinsa ca este foarte ocupata. Nu este doar o artista talentata, inspirata si pasionata ci si un suflet frumos. A fi artist inseamna si sa te supui criticilor. Acest lucru nici mie nu mi-a placut niciodata, dar trebuie sa accepti ca munca ta nu e pentru toata lumea.

  3. Cred că şi Ray Caesar l-a copiat pe Ryden. Sau poate e invers?
    La fel şi Gaugain pe Manet. Furt de zile mari!

    Aştept o argumentare mai detaliată asupra urâţimii picturilor Alexandrinei, nu o apreciere ca: “nasoale ca dracu”.

  4. Pingback: Picturi de Alexandrina | Feeder

  5. Si Alexandrina, si picturile ei sunt foarte fine. Dar cui nu-i place sa nu sa se uite…In ce priveste vocea- are o voce bogata, care multe ar dori sa aiba!

  6. Draga Copycat! M-as bucura daca ai face niste picturi ca ale Alexandrinei (macar in stilul suprarealist , care a fost folosit si de Mark Ryden).Arata finetea care o arata Alexandrina in picturile si manierele ei sau poate mai mult. Ne vom bucura toti de mai multe talente!!!

  7. Menirea artistului e sa ramana neinteles 😛 mraw daca tie nu iti place nu inseamna ca nu e frumos,fiecare deseneaza,lucreaza,picteaza,canta asa cum ii place si cum crede ca e mai bine…sunt oameni care agreaza sau carora chiar le place acest mod de a desena,oricum mai nou nu talentul e important ci pasiunea 🙂 mie imi plac picturile,sincer,muzica ei e putin cam lalaita,dar o deosebeste de restul si o face speciala,iese din obisnuit…deci mie mi se pare originala.Parerea mea,a voastra poate sa fie alta.

  8. hai sincer.
    sunt nasoale ca dracu.
    indiferent ca-s copiate sau nu .
    si valoarea unui artist, mraw, nu are absolut nici o legatura cu non valorile din juru lui.
    sunt niste desenute facute de o fatuca cu voce, nu cu talent la desen.
    daca n-ar vrea sa le vanda si doar le-ar arata la prieteni , ar fi ok, dar sa pretinzi ca s opere de arta …
    hai sincer.

  9. se vede ca unii triesc intr-o cutiuta tare mica. mai scoate capu din pestera sa vezi cati picteaza asa, cati aleg sa puna accent pe dimensiunea ochilor/distorsiuni. nici macar nu e stil, e pur si simplu instinct. e plina lumea de lucrari care seamana, in fiecare zi se nasc altele la fel pentru ca avem toti un cap pe umeri, o educatie si o istorie in spate. diferenta sta in detalii. si n-a zis nimeni ca sunt geniale picturile ei. bine, tu se vede ca ai ceva cu tipa de te manca-n palma s-o defintezi din toate punctele de vedere. e intr-adevar o drama cat de nasoala poate fi Alexandrina asta, mai ales intr-o tara plina de valori gen anda adam si akcent. hate on, lewsers. si e copiezi, nu copii sau stranepoti.

  10. Opera. Ha Ha. Opera Romania Interpretarea Pieselor. Cuvinte goale. Abordari diferite nu inseamna incadrare in stil. Inseamna ca nu prea mai stii de unde sa copii.
    0+0=0 e matematic demonstrat.
    La revedere.
    E deja prea mult fas pentru nimic.

  11. Ce asemanari ai gasit frate? chiar si in opera ei se intalnesc abordari diferite… vai si amar de capul tau, nici de critica nu esti bun. macar de ai face tu ceva. cat despre interpretarea pieselor, rusine sa-ti fie.”prost cantata”. arata-mi ceva mai bun in romania!

  12. 0+0 tot 0 face.
    copycat e intergalactic asa ca lumea nu se poate pisa pe copycat.
    va doresc incadrare placuta.

  13. dan – warehol ala de care zici tu, in primul rand ca e warhol si e cel mai mare POP artist nu suprarealist.

  14. mie-mi place. ca nu o fi originalitatea intruchipata, poate, dar ce mai e pur original, chiar asha! merge.

  15. orice artist are o muza. pana si propria ta personalitate, copycat, este inspirata de undeva, din ceva. nu te mai copycaca pe tine.
    cheers.

  16. Cred ca e o diferenta intre a “copia” si a incerca sa te incadrezi intr-un stil. Ryden nu e nici primul, nici ultimul care picteaza asa.

  17. pacat ca toata lumea o salta in sus. valoarea ei ca artist e 0.
    picturile sunt copiate ( un artist american – mult mai coerent decat ea ) muzica ei e frumoasa dar foarte prost cantata.

Leave a reply (we review all comments)