AVion 11 cu Pfadfinderei

avion-11-pfadfinderei-30-iunie

Dupa o lunga pauza, reincepem proiectul AVion, iar prima editie din acest an va avea loc pe 27 iunie, de la ora 19:00 la Centrul de Introspectie Vizuala.
Acest eveniment consta in prezentarea studioului Pfadfinderei din Berlin, cu ocazia lansarii noului dvd Moderat, un proiect audio-vizual realizat impreuna cu Modeselektor si Apparat (DE).

Pfadfinderei will give an insight into their latest project, the “Moderat Show” (Moderat = Apparat, Modeselektor, Pfadfinderei). The Show is the result of four month intense work of the visual collective and completed by an audiovisual DVD that comes with the regular album of Moderat. In a 45 minutes lecture, Pfadfinderei will talk about the creative approach, the production phase and the realisation of this project.
You can expect a lot of interesting shots behind the scenes, inspirational footage and a close insight into the work structure of the Pfadfinderei collective followed by a screening of the DVD itself.

10 thoughts on “AVion 11 cu Pfadfinderei”

  1. Evenimentul AVion11 cu PFADFINDEREI/ DE se AMANA pentru marti, 30 iunie 2009 la Centrul de Introspectie Vizuala, ora 19:00, din motive independente de vointa noastra.

  2. Pace si veselie. Nu deranjeaza pe nimeni. Singurul lucru de inteles este ca Pfadfinderei din proiectul MODERAT, vor fi in doua locuri diferite, la ore diferite, in aceeasi zi, facandu-si job-ul.

  3. Am vorbit cu Laura care mi-a scris ca este PR-ul The Mission. Cred ca cel mai ok e sa iti trimit detalii despre aceste discutii pe mail.

    Merci 🙂

    Bafta si voua!

  4. NU exista nicio Laura la noi
    Nu ati vorbit cu nimeni
    dar mi se pare foarte buna ideea cu acest eveniment, nu ma intelege gresit
    doar din cate stiu eu, si culmea ca s’a mai intamplat, era frumos sa aflam si altfel decat pe feeder.
    bafta si toate cele bune

  5. Filip,
    data viitoare, inainte de orice comentariu, as recomanda si tie si Laurei sa va documentatzi cine, ce si cum organizeaza, ca sa aflati toate detaliile apropo de cum e organizat evenimentul, cu ce intentie si cine ce plateste. Atunci sansele sa cadeti in penibil cu comentarii gratuite sunt mult mai mici:-) Nu ne asteptam ca “AVion – the AVmotional series of events for PROFESSIONALS and AV ADDICTS”, sa fie asa o amenintzare pentru concertul Basement Jaxx, unde Moderat nu sunt nicidecum cap de afis. Scopul event-ului asta este sa prezinte si promoveze Pfadfinderei. Evident ca oricum recomandam tuturor oamenilor sa mearga si la concert, unde mergeam si noi oricum. Sau nu e evident? 😉 Sper sa nu fie nevoie sa continuam mult discutia asta, mai bine ne vedem cu bine la AVion si la concert 🙂

  6. Ceau Filip,

    Am vorbit cu Laura de la voi. Biletul de avion pt invitatul nostru il platim noi. Iar posterul l-am facut asa cum au vrut artistii, nu de capul nostru. E firesc sa avem acordul lor.
    In plus, totul e bine gandit:
    – de la 19:00 AVion, care este un eveniment cultural;
    – de la 22:00 la voi la Arene, numai bine vine lumea si mai motivata 🙂

  7. mai fetelor nu credeti ca era frumos si civilizat sa’i anuntati si pe …. cei ce le platesc biletul de avion (semnul intrebarii)ca adevertizati un event in aceeasi zi cu gig’ul moderat, fiind coperta albumului si bulina moderat pe poster

    raspund tot eu

    NU

Leave a reply (we review all comments)