Poze JB – Start a Party la Castel

jb-party-la-castel-011jb-party-la-castel-02jb-party-la-castel-03jb-party-la-castel-04jb-party-la-castel-05jb-party-la-castel-06jb-party-la-castel-07

Cateva imagini de la J&B – Start a Party la Castel

Cine a fost? Cum a fost?

Zoso ne arata parerea unei tipe de la FHM:

“Vă voi spune o poveste despre o petrecere la castel care ar fi putut ieşi bine dacă ar fi ieşit bine. J&B este un brand de wisky care în ultimii ani a organizat în toată lumea petreceri inedite, cu un concept solid în spate. Probabil că tot un concept interesant, poate importat, dar prost implementat, a stat şi în spatele petrecerii de la castel. Spun castel, pentru că aşa era denumit evenimentul, dar era de fapt vorba de un foarte frumos conac ca a aprţinut Cantacuzinilor, situat în Buşteni. Locaţia, minunată. Chiar dacă pe invitaţii era poza Branului şi mexicanii, de exemplu, ştiau că vin în Transilvania. Multă lume, mulţi străini, dar se pare că nu suficiente paie. Pentru că la ora 1 barmanii au rămas fără paie! Ăsta a fost doar un mic amănunt amuzant în marea de tâmpenii care au făcut din ceva ce putea fi o super petrecere, un conglomerat de gafe.”

citeste articolul in continuare aici.

– via facebook

7 thoughts on “Poze JB – Start a Party la Castel”

  1. feedback pentru don’soara de la fhm…
    daca te numeri printre sutele de participanti care au ajuns la THE PARTY cu trenuletul moca, cazati pentru THE PARTY pe la munte 5 stele moca si s-au bucurat intr-o sambata seara ( in care probabil ar fi atarnat cu o cola prin Fratelli) de mancarica si bauturica tot moca, atunci mai bine stai in bancuta ta si lasa-i pe aia mari si tari sa se desfasoare. ,,nu mai sunt paie”…asa, si? oricum intra mai mult si mai bine fara…dar, na…romanul e simandicos…papa pizza cu furcuita si cutitul si zice pardon de 3 ori din cele 7 in care ragaie. “si apare Bran pe invitatie si ceva de mexicani”…a fost un mic warm-up party la Bran, dar nu aveai de unde sa stii, faza cu verificarea informatiei din 3 surse diferite e expirata astazi, iti poate confirma domnul Dan Diaconescu.
    anyway…foarte tare petrecerea, fratilor!
    bautura, mancare, muzica si tipe…( aratau hostessele alea intr-un mare fel) ce sa ceri mai mult? ca parca l-am apucat pe Dumnezeu de mana in seara aia.

    ce face invidia asta dintr-un sufletel mic de la Fhm…

  2. romania, esti o proasta!

    decat sa organizezi o petrecere pentru romani, mai bine te impusti. pentru ca romanu’, care in viata lui nu va mai prinde o astfel de petrecere, va fi intotdeauna carcotas si gelos pe ce fac altii. noi nu ne laudam intre noi, ci cautam greseli in cele mai mici detalii … sa nu fie altul mai bun.

    pai uite ca sunt altii mai buni decat voi toti la un loc: baietii astia de la OGILVY in care toti frustratii care nu au reusit sa ajunga la petrecere dau acum. ia sa vedem, in afara de ei (si de baietii de la chestionabil) ce agentie a mai facut astfel de evenimente? care se bate cu pumnu’ in piept ca au adus in romania trupe precum glass candy, gus gus, rodion, sau in flagranti (chestionabil joint)? nu va mai cacati atata pe voi, ci puneti dracu’ mana si munciti si voi ca ei, frustratilor!

    BRAVO OGILVY & J&B!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ne place sa carcotim, da’ pe urma ne gandim mai bine si nu ne vine sa ne punem rau cu agentiile…

    nu a fost o petrecere care sa iasa 100% perfect, dar poate ca ar fi mai bine sa apreciem eforturile si lucrurile bune, decat s-o ardem nf

  4. bai, astia cu comentariile-nod in gat si cu viata pe blog, eu zic sa mai iesiti din casa.

    petrecerea a fost cred ca cea mai originala petrecere la care am fost vreodata.

    nota 10 pentru tot. mici minusuri sunt peste tot, dar cred ca sunteti mult prea atenti la chestiile astea, ca apoi sa le faceti personale si sa le imprastiati pe net.

    bigup j&b
    bigup organizatorilor

    p.s.: cred ca daca era pe bani, cu intrare, cu bautura platita etc. veneau mii de oameni, dar asa-i sta bine romanului, mai ales cand e moca, da cu commentu…

  5. A fost cea mai tare petrecere la care am participat vreodata!!! Visualurile au fost de nota 10. Iar Glass Candy de 11!

Leave a reply (we review all comments)