World Juggling Day – Flashmob

juggling day

World Juggling Day – Flashmob

Sambata 20 iunie, ora 15.00, la Universitate (Fantana)

Juggling Culture si Yazee.ro te invita la joaca! Hai sa aratam Bucurestiului care e treaba cu jonglatul!

Sambata 20 iunie, sincronizeaza-ti ceasul cu www.oraexacta.net, ia-ti jucariile cu tine si hai la Fantana, la Universitate. Daca n-ai poiuri, staff, flower stick, mingi, yoyo sau alte jonglerii, pune man ape orice jucarie colorata ai la indemana – panglici, esarfe, caleidoscopuri sau alte ghidusii colorate. Putina galerie nu strica niciodata 🙂

Ne adunam la ora 15.00 in jurul Fantanii si stam de vorba sau ne plimbam, facandu-ne ca ploua, pana la 15.15. Atunci vei auzi un sunet de fluier. Striga “Hai la joaca!”, scoate-ti jucariile si pune-te pe invartit, aruncat, manevrat sau ce stii tu sa faci mai bine.

Peste 10 minute, la 15.25, vei auzi doua sunete de fluier, semn ca flashmob-ul se incheie si parasim locatia.

Daca ti s-a deschis apetitul pentru joaca, te invitam apoi sa te aduni cu prietenii sau sa te alaturi unui alt trib si sa o luati spre Cismigiu, sa coloram impreuna parcul pentru restul dupa-amiezii.

Hai, la joaca!

Tags:

3 thoughts on “World Juggling Day – Flashmob”

  1. parca flashmob însemna altceva… nu promovarea Yazee.ro sau Juggler.ro (magazin on-line de jugglerit). nu de parcă aş avea ceva cu aceştia dar sunt trist când văd cum se scoate conceptul de flashmob la prostituţie (adică pentru bani, nu pt. idee).

Leave a reply (we review all comments)