Luiza Zan @ Serile lui Don Luciano

  • by

festival 39 luiza zan

Serile lui Don Luciano, la Festival ’39 – Cafeneaua Bucurestilor d’altadata

Cafeneaua Bucurestilor d’altadata, Festival ’39, va gazdui incepand cu joi, 18 iunie 2009, “Serile lui Don Luciano”. Recitaluri de jazz vor satisface exigentele melomanilor, iar un bufet suedez va fi la dispozitia respectabililor nostri clienti in fiecare joi seara. Locurile sunt limitate, deci va invitam sa va rezervati un bilet din timp. Biletul include concertul, precum si degustarea bucatelor alese aflate la bufetul suedez.

In seara de joi, 18 iunie, la ora 21:00, in cadrul “Serilor lui Don Luciano”, avem onoarea sa fim gazdele unei voci fermecatoare a jazz-ului: Luiza Zan. Luiza Zan a cantat cu Geri Allen, Robert Hurst, Eric Harland la festivalul de jazz de la Montreux, cu Sorin Romanescu si Vlaicu Golcea in proiectul Luiza Zan Trio, cu care a concertat in Ungaria si marile orase ale Romaniei (Bucuresti, Iasi, Targu Mures, Cluj) si in trupa Slang, cu care a cantat in Bruxelles, Taliandorogd, Esztergom, Budapesta si in cadrul majoritatii festivalurilor romanesti de profil. Alaturi de Slang, Luiza a castigat premiul I in cadrul festivalului Cerbul de Aur, editia 2004, cu piesa “Frunzulita d’alior”.

Luiza Zan va fi prezenta in cadrul mai multor “Seri ale lui Don Luciano” la Festival ’39, si ne va incanta auzul alaturi de trei instrumentisti fara cusur care au fascinat lumea intreaga: Rick Condit (saxofon), Eddie Neumann (saxofon) si Razvan Boroda (pian).

Rick Condit – saxofon, Louisiana – a cantat cu Ella Fitzgerald, Louie Bellson, Ray Brown, Oliver Nelson, Bob Hope, the San Francisco Symphony Pops Orchestra. Timp de mai bine de un an a cantat ca saxofon tenor solist in Stan Kenton Orchestra, cu care a mers intr-un turneu de concerte si workshops in 46 de state americane, in Canada si in Japonia. (www.rickcondit.com)

Eddie Neumann – saxofon, Londra – care a incantat audientele cu proiectele sale Electric Vulcans si Day Release Encyclopedia, a cantat cu Jazz Unit (cu pianistul Lucian Ban si bassistul Vlaicu Golcea), Orient Express (condus de legenda jazz Harry Tavitian) in Statele Unite, Franta, Germania, Austria, Anglia, Ungaria. (http://www.myspace.com/eddieneumann)

Razvan Boroda – pian, Caraibe – a cantat cu Gerald Albright, Jessie McBride, Domas Memenas, in toata lumea – din Anglia, Maroc, Israel, Tailanda si pana in Antarctica.

Rezervarile pentru “Serile lui Don Luciano” pot fi facute la numarul de telefon 0743-339-909. Nu uitati sa vizitati si website-ul evenimentului, www.myspace.com/festival39, precum si website-ul Cafenelei Bucurestilor d’altadata – Festival ’39 – www.festival39.com.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)