Kraftwerk la Bucuresti in cadrul Heineken Electron Nights

kraftwerk 12 iuniekraftwerk 3d disco

HEINEKEN ELECTRON NIGHTS cu Kraftwerk, la Bucuresti!

Legendara trupa Kraftwerk va concerta pentru prima data in Romania, pe 12 iunie, la Sala Palatului din Bucuresti, acest show urmand a deschide seria evenimentelor marca Heineken Electron Nights. Alaturi de Kraftwerk, fanii muzicii electronice vor avea sansa de a vedea in premiera in Romania noul concept de party 3D DISCO!

Heineken Electron Nights este numele unei noi platforme de evenimente de muzica electronica, ce promite o serie de show-uri premium si o experienta unica si speciala publicului cu atitudine. Sub umbrela Heineken Electron Nights, cele mai in trend prezente live ale curentului electro, DJ set-urile electrizante si elementele audio-vizuale sofisticate se vor mixa intr-o experienta multi-senzoriala memorabila!

„Platforma noastra de activare in domeniul muzicii este parte componenta a strategiei de marketing globale, prin intermediul careia putem sa fim in contact permanent cu consumatorii nostri, in vederea accentuarii pozitiei de marca de bere de talie internationala. Prin conceptul Heineken Electron Nights ne dorim sa demonstram angajamentul nostru in ceea ce priveste creativitatea si sa intarim realizarile obtinute prin asocierea brandului nostru cu scena de muzica electronica din Romania, impunand punctul de vedere al Heineken, prin intermediul unor trupe si elemente inedite live, oferindu-le consumatorilor nostri ocazia sa recunoasca caracterul inovator al marcii” a declarat Marius Melesteu, Director Comercial Heineken Romania.

Alaturi de concertul Kraftwerk, prima editie a Heineken Electron Nights pregateste publicului si o premiera in Romania: conceptul de party 3D DISCO, o experienta muzicala tridimensionala inedita! Inainte de concertul „veteranilor” de la Kraftwerk, spectatorii vor avea sansa nu doar sa asculte, ci sa si „vada” muzica prin intermediul unor ochelari speciali, intr-un uimitor show 3D DISCO.

Biletele pentru acest eveniment sunt deja disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, la urmatoarele categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100, 150, 220, 300 si 500 lei. Mai multe informatii despre acest eveniment sunt disponibile si pe www.heineken.ro/heinekenmusic.

11 thoughts on “Kraftwerk la Bucuresti in cadrul Heineken Electron Nights”

  1. Daca veneau in Timisoara, Cluj, Sibiu, Brasov, etc etc, macar nu plecau din tara cu un gust amar… Sala aia sarmana de ea e ca un centru cultural uitat de lume de prin Basarabia, raionul Dubăsari. Astia care i-au adus oare nu se simt rusinati cand vad cum arata scena, sala, zona din fata cladirii? Caci banuiesc ca s-au plimbat prin afara granitelor… :-[

  2. Pingback: Bicicleta si muzica - Page 5 - Forum Ciclism.ro

  3. Pingback: Concurs: KRAFTWERK | Feeder

  4. de fapt Sala Palatului este singura sala din Bucuresti (in afara de Ateneu care are acustica). e perfecta pt concerte. ar trebui sa fim recunoscatori ca exista si asta..

  5. asa e….sala palatului e printre cele mai mizerabile zone. insa observ ca in fiecare an exista un mae eveniment care are loc acolo. Nu inteleg de ce. Mai gasiti si alte locuri fratilor.

  6. de ceee? de ce la sala palatului? ne-am saturat de sala palatului!!! nu se poate dansa, acustica e mizerabila… chiar nu poate oferi Bucurestiului un alt spatiu pt astfel de evenimente?!!!!

Leave a reply (we review all comments)