ParadisGaraj deschide cofetaria lui Zgondoiu

ParadisGaraj deschide cofetaria lui Zgondoiu

ParadisGaraj deschide cofetaria lui Zgondoiu

Sâmbătă, 16 Mai 2009, intre 16.00 si 19.00, ParadisGaraj il primeste pe Mihai Zgondoiu pentru a aniversa un an de când a lansat proiectul KITSCH-ME.

Lucrarile au fost prezentate prin proiecţii multimedia, stickere şi afişe de mari dimensiuni în galerii şi spaţii neconvenţionale din Bucureşti, Timişoara, Costineşti, Galaţi, Sibiu şi Mediaş. Zece personaje publice notorii pentru tabloidizarea media şi a discursului public din ultimii ani sunt dicutate parodic de artist într-o maniera kitsch de influenţă post pop-art. In finalul proiectului, Zgondoiu propune o instalaţie vizuală numai bună de gustat: tarte, proiecţii şi stikere.

Tags:

3 thoughts on “ParadisGaraj deschide cofetaria lui Zgondoiu”

  1. a nu se intelege gresit … ESTE UN ADEVARAT KITSCH !!! … acest pseudo hartist ! in 2008 sa arati cu degetul ca Dan Diaconescu sau GUTA sau Adrian Minune sunt kitsch … CHIAR se da dovada de incultura de orice fel ar fi: vizuala, muzicala … !!! KITSCH – YOU !!!

  2. Kitsch-me asta e cam neserios. Am lipit si eu niste abtipilde de la ei prin Bran si pe la cetatea Rasnov si le-am trimis mail dar nu mi-au raspuns. Ce proiect mai e si asta?

Leave a reply (we review all comments)