Limewax

  • by

limewax

Dropdread prezinta
Sambata, 25 Aprilie 2009 @ Arenele Romane
LIMEWAX | LB, FREAK, TECH FREAK, PRSPCT, POSITION CHROME,
OBSCENE, BASTARD CHILD, ALGORYTHM, SINUOUS RECORDINGS | OLANDA

LIMEWAX aka Max Anokhin a crescut in Ucraina insa locuieste in Olanda din 1999…
Ca dj-producer s-a lansat in 2005 starnind inca de la primul pas de activitate multe aprecieri in randul ascultatorilor de drum&bass.
Labeluri ca Freak, Tech Itch, Obscene, Tech Freak, Bastard Child, Avalanche, Algorythm si Sinuous Recordings sunt primele cu care a semnat, insa listei i s-au mai adaugat pe parcurs altele doua, la fel de importante pentru subgen: PRSPCT si Position Chrome [detinut de The Panacea].
Albumul de debut intitulat “Scars of the Horizon” a fost lansat in 2007 pentru Tech Freak Recordings iar in 2008 Limewax si-a lansat propriul label numit L/B Recordings.
“Imi petrec viata calatorind prin toata lumea ca dj, actualmente rezident al legendarului Therapy Sessions, din Europa pana in America, Australia, Noua Zeelanda, Japonia, Russia etc. [..]” spune Max.

Producatorul isi descrie propriul sound ca fiind “dark and simple”.
Un sound addictive si constuit pentru a satisface placerea unui bass puternic gata sa provoace soundsystemul din club pentru a incinge spiritele.
Prin Limewax intelegem “Half LB”, “The Attack”, “666”, “Everything”,”Nature of evil”, “Pain”, “One of them”, “Agent Orange” si multe alte piese care nu au parasit inca playlisturile djilor..oriunde in lume ar fi acestia.

Discografia available prin Discogs.
Lineup event:
Limewax[NL], Spookane[BE,LIVE set!], Freqax[Ro], Dropdread[Ro], Oli Benet[SP], Creep[Ro]
Acces:20ron |Start
Support: Ollie Gang Shop

Leave a reply (we review all comments)