John B

John B @ Fabrica, 17 Aprilie

UPDATE: evenimentul s-a amanat!

John B @ Fabrica, 17 Aprilie

John Bryn Williams aka John B, nascut in 1977 in apropiere de Londra, a inceput productia muzicala din adolescenta, cochetand cu ritmurile techno pana cand si-a completat stilul cu sound-ul drum and bass, lansandu-si primele track-uri la casa de discuri a lui DJ SS, New Identity.
Sustinut de pionierul drum and bass Goldie, John B a avut parte de o ascensiune rapida printre tinerii inovatori ai scenei, fiind recunoscut in mare parte datorita hit-ului “Up all night”.

Sound-ul sau a evoluat de-a lungul anilor, John B indreptand drum and bass-ul in diferite directii prin variatia influentelor muzicale din release-urile sale ca electroclash, 80s, trance, punkrock, jazz, fiind clasificat ca producator de trance and bass, electrostep, dark tearout drum and bass.

Exprimandu-si atentia si spre alte stiluri, de la latino la liquid funk, londonezul a pus bazele a 4 case discuri, Beta Recordings, Tangent, Chihuahua si Nu Electro si este considerat unul dintre primii artisti din scena electronica care s-a folosit de aparitia marketingului online pentru a se promova la nivel mondial.

Mereu o aparitie datorita look-ului sau excentric, John B onoreaza cu prezenta de peste 120 de ori pe an la majoritatea festivalurilor si cluburilor internationale.

Un event marca: Basswise! Crew

2 thoughts on “John B”

Leave a reply (we review all comments)