LOOPTROOP ROCKERS la BestFest 2009

loop troop rockers bestfest 2009

LOOPTROOP ROCKERS – hip-hop european la B’ESTFEST!

LOOPTROOP ROCKERS este cel mai recent nume confirmat in programul celei de-a treia editii BESTFEST! Celebra trupa suedeza va urca pe scena festivalului, sambata, 4 iulie, alaturi de Santana – unul dintre cei mai apreciati artisti internationali aflat pentru prima data in concert la Bucuresti. B’ESTFEST se va desfasura vara aceasta pe durata a 5 zile, in perioada 1-5 iulie, in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti.

Looptroop a luat fiinta in Vasteras (Suedia), la inceputul anilor ‘90, la initiativa lui Promoe, si a lui Embee, carora mai tarziu li s-au alaturat Cosmic si Supreme. Chiar daca distributia si promovarea la nivel mondial au constituit obstacole pentru casa de productie independenta a trupei, Looptroop a reusit ca la mai bine de 15 ani de la primii pasi in industria muzicala, sa devina unul dintre cele mai apreciate nume ale Hip-hop-ului european.

Looptroop si-a asigurat succesul international bazandu-se pe contactul direct cu fanii in cadrul show-urilor live spectaculoase, albumele trupei fiind promovate masiv prin turnee pe toate continentele! „Modern Day City Symphony” (2000), „The Struggle Continues” (2002), „Fort Europa” (2005) si recentul „Good Things” (2008), alaturi de albumele solo ale lui Promoe – „Government Music” (2001), „Long Distance Runner” (2004) si „White Man’s Burden” (2006) s-au remarcat printr-un sound unic, bucurandu-se de un impact major in comunitatea Hip-hop si reggae din toata lumea.

In 2007, Cosmic si-a anuntat plecarea din Looptroop, cauza fiind turneele obositoare, care il tineau departe de familie. Dupa plecarea lui Cosmic, Promoe, Embee si Supreme au schimbat numele trupei in Looptroop Rockers si au lansat „Good Things”, turneul de promovare al noului album aducand trupa pentru prima data in Romania, la B`ESTFEST, pe 4 iulie, in aceeasi zi cu Santana, The Charlatans si The Ting Tings.

B’ESTFEST va avea loc in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, lista artistilor confirmati pana in prezent, precum si mai multe informatii despre festival fiind disponibile pe site-ul www.bestfest.ro. Biletele pentru “Ziua Zero” si biletele de o zi (110 lei pana pe 1 aprilie; 130 lei in perioada 2 aprilie – 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.

1 thought on “LOOPTROOP ROCKERS la BestFest 2009”

  1. Pingback: Interviu Looptroop Rockers | Feeder

Leave a reply (we review all comments)