Boozoo Bajou

boozoo bajou mashup

Flama prezinta

Boozoo Bajou (K-7)

warm-up UFe (flama booking)

@ Mash Up
28 martie

intrare: 20 lei avans reteaua bilet.ro
30 lei in seara evenimentului la intrare

11 thoughts on “Boozoo Bajou”

  1. penibil. am fost aseara la concert Boozoo Bajou, dupa probleme de la muzica am dat 30 de lei pe bilet, am platit 3 lei garderoba, am dat 10 lei pe berea la 0.33 si am ascultat un disco prost mixat. foarte tare. despre loc ce sa mai zic 🙁

  2. mash-up super teapa..am fost sapt trecuta, era gol, am iesit si am cerut banii inapoi pe bilet. Am fost refuzat si acum aflu de aici ca cine trebuia sa cante a cantat 15-20 min… poate in conditiile astea biletul trebuia sa coste proportional cu 15-20 de minute de cantat? sau ma insel? typical Romanian stuff…

  3. Imi pare rau, dar nu cred ca a fost rezolvat ceva. Acum vin de la muzica si acelasi raspuns l-am capatat si eu: cumparati acolo !
    Urat

  4. @Andrei, te putem aigura ca nu a fost, nu este si nici nu o sa fie vreodata o teapa. Lipsa de persoane nu depinde in totalitate de noi(Rodney Hunter sambata a pus muzica 15-20min – din aceasta cauza).Pe deasupra va veni o instalatie de sunet noua(in aceasta saptamana). Asta inseamna ca la Boozoo Bajou sa va auzi mult mult mai bine decat in multe alte locuri.
    @Mihai – problema a fost rezolvata in aceiasi zi cu mesajul tau.
    Multumim de feedback si va asteptam la urmatoarele evenimente marca Flama: Boozoo Bajou(28.03), Mo Horizons(04.04) si Kid Loco(18.04)

  5. ce se inatmpla cu “concertele” din Mash-up? Am fost sambata seara pe acolo, Rodney Hunter trebuia sa cante, la ora 1 clubul era gol. Sa fie si Boozoo Bajou tot un nume aruncat la misto, ca sa vina lumea? Sau mai bine zis sa nu vina… Totul pare o teapa, are cineva vreo informatie mai oficiala legata de asta?

  6. nu va duceti sa luati de la magazinul de muzica de pe Batistei… vi se va spune ca “nu avem asa ceva”, platiti la intrare. Cam neprietenosi baietii.

Leave a reply (we review all comments)