Therapy Sessions 3

therapy-sessions-3

Update – comunicatul oficial:

Therapy Sessions vine pentru a treia oara in Bucuresti sub colaborarea dintre Dropdread si Anger Management & Freak Recordings. Pentru a face o editie speciala, Therapy Sessions Bucharest 3 ii aduce in prim plan pe fondatorii brandului, Dylan[Uk] si Robyn Chaos[USA] incat sa putem vorbi de un subtitlu al editiei: The Freak Family Show.

Faptul ca Dylan este detinatorul labelului Freak Recordings si partener Tech Freak & Bastard Child vorbeste de la sine despre ce vom asculta in seara de 21 Martie 2009. De la [“the lady of darkness”] Robyn Chaos stim deja la ce sa ne asteptam. Line up-ul serii va fi sustinut de un suport romanesc consinstent: Dropdread, C9H13NO3, Weirdo, Creep, Katalepsys si Moloh. De proiectii se va ocupa Vj Stav.

Locatie: Palatul Universului [Str. Ion Brezoianu, Nr. 23-25 / zona Cismigiu, McDonalds-Kogalniceanu]

Intrare: Biletele in avans la 20ron se gasesc in cadrul magazinului Ollie Gang Shop, Bucuresti[Blanari,21] -numar limitat!- La intrare 30ron.

dylanrobyn chaos

Therapy Sessions 3

Dylan
Robyn Chaos

21 martie
Palatul Universul

7 thoughts on “Therapy Sessions 3”

  1. HARDCORE din 92 -trecut prin toate stilurile de muzica “electronica” DNB TRANCE GOA etc, fan 8bit music; – asta numai muzica nu se mai cheama – daca nu ai 15 ani si nu ai ceva de dovedit in fatza prietenilor tai CUL atunci nu iti pierde timpul – eu unu am facut greseala si mi-am pierdut cateva ore asteptand sa ascult ceva muzica.

  2. hey guys, datele nu mai coincid, asa ca va rog sa intrati pe blog pana una alta: dropdread.blogspot.com
    mersi mult!

Leave a reply (we review all comments)