Se pun in vanzare biletele pentru concertul KRAFTWERK

concert kraftwerk bilete

Se pun in vanzare biletele pentru concertul KRAFTWERK!

Legendara trupa Kraftwerk va concerta pentru prima data in Romania, la Sala Palatului pe 12 iunie si la doar doua zile de la confirmarea show-ului, site-ul www.myticket.ro a inregistrat un numar impresionant de comenzi pentru acest concert! Incepand de joi, 19 martie, biletele ramase vor putea fi achizitionate atat online, de pe myticket.ro, cat si din reteaua magazinelor Diverta, la urmatoarele categorii de pret in functie de pozitia fata de scena: 100, 150, 220, 300 si 500 lei.

Una dintre cele mai spectaculoase prezente live de pe scena internationala, Kraftwerk promite publicului roman un show mai mult decat fascinant, debordand de elemente vizuale si sonore captivante, o experienta multimedia unica, specifica doar „parintilor muzicii electronice”. Sound-ul revolutionar cu care s-a impus in muzica la inceputul anilor ’70 a transformat rapid Kraftwerk intr-unul dintre cele mai influente nume din zona muzicii electronice, trupa devenind un veritabil model pentru tinerii artisti. De-a lungul unei cariere impresionante de aproape 40 de ani, legenda muzicii electronice a ramas mereu in atentia publicului, dar si a colegilor de breasla: anul acesta Kraftwerk este „special guest” din cadrul concertelor sustinute de Radiohead in America de Sud.

Dupa finalizarea turneului din America de Sud, Kraftwerk va ajunge si la Bucuresti, unde va urca pe scena Salii Palatului din Bucuresti, pe 12 iunie, in cadrul unui eveniment produs de Emagic.

1 thought on “Se pun in vanzare biletele pentru concertul KRAFTWERK”

Leave a reply (we review all comments)