Concert Placebo – biletele din Zona A sunt cele mai cerute

Concert Placebo bilete

Fanii PLACEBO isi dovedesc inca o data fidelitatea fata de idolii lor – biletele din Zona A sunt cele mai cerute.

PLACEBO va reveni in Romania cu un nou show live ce va avea loc in data de 21 iunie in cadrul ROMEXPO.

In primele zece zile de la punerea in vanzare a biletelor pentru concert, PLACEBO dovedeste inca o data ca are un fan-base puternic si fidel in Romania. Cele mai cerute bilete sunt cele de langa scena (Zona A). Pana in prezent s-au vandut mai mult de jumatate din biletele puse in vanzare la categoria Zona A.

Concertul PLACEBO de la Bucuresti face parte din turneul de promovare al viitorului album, ocazie cu care va fi prezentat fanilor noul membru al trupei, Steve Forrest, care l-a inlocuit pe tobarul Steve Hewitt in 2007. Turneul european va debuta in luna mai si are deja programate concerte la cele mai importante festivaluri ale verii precum: Rock Am Ring – Germania, Rock Werchter – Belgia, NovaRock – Austria, Open’er – Polonia sau Pinkpop in Olanda.

PLACEBO va lansa in luna iunie cel de-al sase-lea album de studio, un album mult mai accesibil publicului larg, cu o pregnanta tenta pozitiva si care a fost produs de un nume sonor al scenei de rock alternativ internationala – David Bottrill. Bottrill si-a mai pus amprenta pe alte cateva productii de marca cum ar fi: Tool (Ænima, Salival si Lateralus), Silverchair (Diorama) sau dEUS (The Ideal Crush).

Biletele pentru concertul PLACEBO din 21 iunie 2009 se comercializeaza la preturile de 175 RON (Zona A – in fata scenei) respectiv 100 RON (Zona B). Biletele pot fi procurate online la MyTicket.ro, din reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti si din cluburile Control, Fabrica si Fire.

Concertul PLACEBO din 21 iunie 2009 este produs de One Event si este sustinut de MTV si ProFM Alternativ.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la one (at) event.mu

www.placeboworld.co.uk
www.myspace.com/placebo
www.event.mu

5 thoughts on “Concert Placebo – biletele din Zona A sunt cele mai cerute”

  1. Merg la concert cu masina. am 4 locuri goale. cine vrea sa vina – mail me: barabas.erwin (at) yahoo (dot) com

  2. Vand un bilet in zona A ,pretul este negociabil , id-ul este wicked_girl_07 sau contactati- ma la nr: 0747372298 .

  3. Am cumparat un bilet, acum o luna, la concertul PLACEBO de la Bucuresti (Romexpo) din 21 iunie, dar nu mai pot sa merg. Biletul este in ZONA A si costa doar 150 lei!!!!(pretul de pe bilet este de 175 lei).

    Daca nu esti din Oradea, biletul va ajunge la tine in doar 24 de ore prin curier rapid, iar plata se face la primirea biletului (ramburs).

    Contact: 0747 25 86 09

Leave a reply (we review all comments)