Dedublarea

  • by

Centrul National al Dansului Bucuresti (CNDB) prezinta:

Duminica, 22 februarie, ora 19.30, Sala Ronda
Dedublarea
Concept: Madalina Dan
Interpretare: Carmen Cotofana, Paul Dunca, Florin Flueras, Madalina Dan
Costume: Andrada Chiriac, Mara Grigoriu

Piesa „Dedublarea” este una dintre cele mai reusite lucrari coregrafice ale scenei bucurestene de dans de anul trecut. A devenit in scurt timp o piesa apreciata, fiind prezentata in sectiunea Dialog a celebrului festival Springdance, Olanda (aprilie 2008), in cadrul modulului de dans al Festivalului National de Teatru, pe scena Tanzquartier Wien (decembrie 2008), urmind sa fie prezenta din nou in Austria in primavara acestui an.

Madalina Dan este absolventa a Liceului de Coregrafie ”Floria Capsali” din Bucuresti si a Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti– sectia coregrafie. Din 1998 pana in 2003 este membra a companiei de dans “Oleg Danovski” din Constanta. In 2008 participa la programul de burse pentru dans contemporan DanceWeb Scholarship-Vienna. Colaborari cu coregrafii Cosmin Manolescu, Vava Stefanescu, Gigi Caciuleanu, Sergiu Anghel, Alexandra Pirici, Lisa Naugle, Christine Bastin, Pierr Wiss, Jean Guizerix. Workshop-uri cu coregrafi si profesori de dans: Martin Sonderkamp, Lin Snelling, Andrew Harwood, Lisa Race, Keith Hennessy, Judith Grodowitz, Libby Farr, Rasmus Olme, Olive Bieringa, Ko Murobushi, Paolo Enrique, Margarida Bettencourt, Laura Simi, Damiano Foa, Donna Uchizona, Christine Bastin, , Ivan Wolf, Milli Biterli, Mark Tompkins, Lisa Naugle, Florin Fieroiu Simona Noja, Judith Turros, Daniel Meja, Erwin Kecsek, Wilfride Piollet. Creatii proprii: “Elan spre transcendent” (1998), “Just like a woman” (2001), “Need for speed” (2005), “Dedublarea” (2007) si “Iluzionistele” (2009). In prezent studiaza playwriting (scriere dramatica) la U.N.A.T.C Bucuresti.

Pretul unui bilet pentru aceste spectacole este de 10 lei (7 lei cu reducere pentru studenti, elevi, pensionari). Biletele se pot achizitiona de la sediul CNDB inainte de inceperea spectacolului.
Rezervari se pot face la adresa rezervari@cndb.ro fiind valabile doar dupa confirmarea scrisa din partea organizatorilor. Nu se pot face rezervari prin e-mail in ziua reprezentatiilor.

CNDB
TNB, B-dul Nicolae Balcescu 2, etaj 3/4 (acces spre Laptaria Enache)
tel: + 40 (21) 312 80 09
e-mail: office@cndb.ro
www.cndb.ro

Leave a reply (we review all comments)