Pungi pentru un mediu mai curat

pungi caini in parcuri

Nu stiu de cand au aparut, dar eu ieri am vazut acesti stalpi cu “dozatoare” de pungi pentru a strange dupa cainele tau cand il scoti la o plimbare. Deocamdata le-am vazut in parculetul din dreapta Muzeului de Geologie. Probabil sunt in mai multe locuri. Sunt curios cati le si folosesc. Sau or sa fie folosite pt aurolac de nevoiasi?

6 thoughts on “Pungi pentru un mediu mai curat”

  1. …si acum sa trecem la despicatul firului in patru referitor la starea de spirit a cainelui de pe panoul pe care primaria sectorului 1 ne invita sa fim civilizati cu tot cu punga la purtator:)…m-au amuzat comentariile pt ca de fapt problema e vizibil in alta parte….initiativa asta e una copiata fara sa fie adaptata…si e copiata din tari unde si problema cainilor fara stapan se rezolva altfel decat la noi…initiativa cu pungile nu zic ca e rea, dar nu stiu ce eficienta o sa aiba atat timp cat la noi gunoaiele se arunca intentionat langa si nu in cos, ce sa mai zic de pungi din materiale biodegradabile cand de fapt in Romania sortarea deseurilor se face numai pana ajung la groapa de gunoi…parada !…si oameni buni, fiti mai relaxati si mai zambiti, ca uite s-a intristat si cutzu 😉 si asa exista destul de multa ostilitate la noi pt cei care au caini ! va recomand sa incercati sa mergeti cu cainele cu metroul ! natura umana in toata splendoarea ei, mai putin ipocrita decat plantarea pungilor ca mare semn de civilizatie !

  2. Pingback: MaiMultVerde » Blog Archive » Pungi comunitare pentru animalele de companie

  3. Excelent, mai putin ca ar pute fi dim material biodegradabil,
    ca nu vrem sa conservam fecale pentru viitor.
    Cum adica sa iti conditionezi canele sa faca langa pungi….?
    pur si simplu iei opunga de acolo si o ti cu tine pana e cazul sa o folosesti.
    Daca chiar e de spus ceva este ca speram sa se inmulteasca, sa nu dispara… evident pot fi bune la casa omului pungile de plastic, chiar si la casa omului care se ocupa de pungi.
    Mai ramane sa scapam si de maidanezi intr-un fel sau altul, orcum ar fi, ridicati si si timp de 2 saptamani asteptat pt adoptie si dupa aia e….
    IMPORTANT, poate reusim si noi sa rezolvam cu mersul pe iarba si anume sa fie indicat nu interzis!
    am semnat o petitie:
    http://www.petitieonline.ro/petitie-p55022040.html
    poate mai vrea cineva….

  4. se uita foarte ciudat posesorii de caini cand ma vad ca strang de pe jos, dar sunt un exemplu. Nu intotdeauna unul de urmat, pentru ca fac ceva foarte “scarbos” dar vreau sper ca s-au gandit macar o data sa ia o punga “la purtator” cand ies pe usa. Si daca am creat macar o atitudine + faptul ca gasesti pungi gratis si asta e si destinatia lor, inseamna ca am mai facut un pas spre bun simt.

  5. cui nu i-a stat in obicei sa stranga dupa dihania proprie pana acum, n-o s-o faca nici de acum incolo. cel putin nu din cauza “dozatoarelor de pungi” ingenios amplasate langa parculetzele in care e interzis sa lasi cainii liberi, ca de calcat iarba ce sa mai zic. din experienta mea de “strangator” sunt total inutile: cel putin eu nu vad cum as putea sa-mi conditionez cainaku` sa faca mereu langa pungile primariei sectorului 1, ca apoi eu, hop tzop, sa profit de gratuitate. unde mai pui ca stam si-n sectorul 4. tot pungile din buzunar, luate de-acasa, raman baza. plus cei shapte ani. tot de-acasa. a, si eu l-am vazut amplasat in acelasi loc

Leave a reply (we review all comments)