Locuieste impreuna

locuieste impreuna

Locuieste impreuna.

Impreuna bine, dar cu cine?

“Tineri cu varste intre 18 si 35 de ani continua sa locuiasca impreuna cu parintii in lipsa unor variante viabile de locatiune.
Pe de alta parte, romanii nu sunt obisnuiti sa schimbe mediul in care traiesc: copii sunt inconjurati de mici de aceeasi prieteni si cresc in aceleasi grupuri, schimbul de relatii petrecandu-se o data la 4 ani spre deosebire de alte tari unde relatiile se schimba mult mai rapid astfel grupul de cunostinte fiind mai divers. Totusi in natura umana exista nevoia de a socializa, in societatea noastra educatia in acest sens fiind prea redusa, cale ce merita exploatata.

Prin proiectul Locuieste Impreuna incercam sa schimbam mentalitatea oamenilor aratandu-le ca viata cu un coleg (ce poate deveni foarte repede un bun prieten) intr-o casa poate fi frumoasa atunci cand gasesti persoana potrivita.
Reteaua sociala pe care am imaginat-o faciliteaza intemeierea de relatii in vederea colocuirii ulterioare. Practic incercam sa oferim oamenilor interesati sansa sa-si gaseasca un coleg de apartament cat mai potrivit personalitatii lor analizand informatiile de tip comportamental impartite in cadrul retelei.”

Tags:

2 thoughts on “Locuieste impreuna”

  1. Foarte misto initiativa. Ca observatie: nu doar ca romanii isi schimba grupul de prieteni rar (ceea ce nu e un lucru rau; in definitiv, relatiile solide de prietenie nu se gasesc la tot pasul), dar adesea parintii sunt cei care saboteaza independenta copiilor lor: lasa ca ai unde sa stai, lasa ca are cine sa-ti calce, lasa ca mereu e mancare in frigider. Si pana sa-ti dai seama, ai implinit 30 de ani :-)))

Leave a reply (we review all comments)