4 ani de Feeder

4 ani de Feeder

Azi Feeder implineste 4 ani!

A fost un an greu, un an de recuperare dupa perioada neagra din martie-aprilie 2008. Dar cu ajutorul vostru l-am pus pe bucatar din nou pe picioare si promite informatii din ce in ce mai gustoase 😉

Multumesc mult tuturor! Prietenilor, colaboratorilor, cluburilor, organizatorilor etc

Si cateva statistici: feeder.ro network se apropie de 1000 de membri si creste zilnic, postul cu asfalt in vama veche a stabilit noi recorduri de vizite, s-au adunat aproximativ 7000 posturi si 8200 comentarii.

PS: “lumanarea” mica este pentru anul 2004, an in care feeder nu era blog ci un site minimalist de stiri. Deci practic Feeder sarbatoreste 5 ani 😉

Tags:

31 thoughts on “4 ani de Feeder”

  1. Pingback: care azi implineste 4 ani « Stiupecineva

  2. la multi ani cu bucurie si impliniri! felicitari `bucatarilor` pentru retetele gustoase servite zilnic si inaintea tuturor! la cat mai multe post-uri, subscriberi si membri pe network!
    la mai mult si mai bun! (adica nu va blazati)
    o seara faina!

  3. aqua fresh in 3 culori

    a, by the way, cand se mai schimba skin-ul? era vorba sa tot apara ilustratii noi de la feluriti artisti in background…si nu s-a prea intamplat…

  4. aqua fresh in 3 culori

    e foarte tare si foarte binevenit FEEDER
    si e normal sa vrei sa faci si bani din ceva ce a pornit probabil ca hobby just for fun…
    si inca o data felicitari pentru pastrarea design-ului pe alb & a organizarii mult mai bune 🙂
    la mai mare!

  5. Merci muuult!!!
    Party posibil.

    @florin ff: initial nu am vrut sa-ti raspund dar m-am gandit ca poate mai sunt si altii care nu au somn din cauza asta. stirile si evenimentele de pe feeder sunt GRATIS, singura conditie e sa consider eu ca au ce cauta pe feeder. da, sunt si spatii publicitare pentru cei care vor mai mult decat o simpla stire. e vorba de slideshow-ul din header si bannerele din stanga sus. iti imaginezi probabil ca un astfel de site mananca f mult timp si energie si nu functioneaza doar cu intentii bune. doar hostingul costa o caruta de bani lunar.
    merci de urari.

  6. @florin ff
    What a bad mooood!!!
    Si noi cand facem un party sau alt eveniment avem nevoie de feeder sa ne promovam, si facem si noi un bani fiindca MULTA lume ajunge de la feeder.ro la clubul.X.
    Asa ca merci feeder,si sper ca faceti si voi un bani ci nu e munca voluntara, ca altfel nu va mai solicit:)
    La multi ani!!

  7. La multi ani ! … dar ne zice si cati bani scoate ? de pe urma omuletilor care alimenteaza acest blog ???!!! si nu ma refer la igu cosmin sau cine mai lucra pe la el … ci la oamenii care dau party, fac flyerele, mai un expo, mai un dans, mai de toate si nu in ultimul rand vizitatorii, pentru ca de altfel fara toate acestea … feeder nu ar fi ajuns niciodata aici ! SO ? Mr.Igu ? cum e sa faci bani de pe urma altora ? LA MULTI ANI !

Leave a reply (we review all comments)