Masinile de la Google Maps in parcarea Rin Grand Hotel Bucuresti

google-maps-car

Ieri am surprins in parcarea Rin Grand Hotel Bucuresti de pe Calea Vitan Barzesti, 2 dintre masinile ce realizeaza imaginile pentru Google Maps Street View. Probabil NORC o sa aiba o viata destul de scurta in Bucuresti.

11 thoughts on “Masinile de la Google Maps in parcarea Rin Grand Hotel Bucuresti”

  1. sunt cele de la google. cei de la norc au cateva dacia logan van. dati un search pe google ‘ masina norc ‘ apoi unul ‘ google street view car ‘ si comparati. se observa mai ales dupa sistemul de fotografiere.

  2. Pingback: VreauForum.com » Blog Archive » Masinile de la Google Maps in parcarea Rin Grand Hotel Bucuresti …

  3. se pare ca foarte FOARTE putin oameni dintre cititorii FEEDER se plimba prin Vitan :)) TARE … de mult nu am mai vazut o stire asa veche ca asta care sa ajung pe feeder … asa de tarziu :)) ! … la fel ca stirea speram sa nu se intample si cu the STREETVIEW ! PA CE PAv

  4. pana cand termina google de indexat si facut streetview la noi, norc o sa mai aiba cateva orase, si daca fac promovare cum trebuie o sa aiba un avans fata de google (oricum pozele de pe norc sunt de calitate net superioara celor de pe google streetview).

    a incercat cineva norc pe iPhone?

  5. nu cred ca sunt de la google….
    de ce??
    pentru ca in primul rand ei nu au in romania detalii la nivel de stada, adica ei pe maps nu au bagate strazile… sunt doar pozele de pe satelit…
    daca ar face la ceva street view ar face la centura bucurestiului si la cele 2 bucati de autostrada pe care le posedam… cauta tu o strada di nbucuresti pe maps si nu o sa o gasesti (reason #5 in Why iPhone is Useless in Romania)..
    mai avem de crescut pana o sa avem street view:)

Leave a reply (we review all comments)