Burn Babylon

  • by

Am implinit deja un an de la prima editie, deci trebuie sa sarbatorim. Dupa mai mult de opt luni, evenimentele Burn Babylon vor fi reluate in forta. Cel putin odata pe luna, luna de luna, vom incerca sa va aducem muzica reggae de calitate. Cu ocazia acestei editii aniversare, ce va avea loc pe data de 8 ianuarie 2009 in club GOBLIN ( Str. Smardan nr. 30, vis-a-vis de Suburbia), va vom prezenta un line-up special.

Va veti aminti de noptile petrecute pe ritmul muzicii reggae la editiile trecute Burn Babylon, deoarece ne-am gandit sa aducem majoritatea oamenilor ce ne-au sustinut de-a lungul anului trecut. Sir Fart-a-lot, Selecta B, Chesarion, Shy Beatz, Undoo si Skid vor avea grija ca atmosfera sa fie si de aceasta data cel putin la fel de buna ca la primele patru episoade Burn Babylon.

Petul biletului de intrare va fi 15 Ron. Vom incepe noul an impreuna, deoarece muzica reggae inseamna, sau cel putin ar trebui sa insemne unitate. Pe data de 8 Ianuarie 2009 asteptam ca toti fanii muzicii reggae sa vina in Club Goblin sa reluam traditia Burn Babylon.

Pana atunci va urez sarbatori fericite si toate cele bune.

Mai multe detalii: http://ro.jah-army.net/burn-babylon-editie-aniversara

Leave a reply (we review all comments)