Your Deepest Vibe

your-deepest-vibe

Hey! Events va invita pe 26 Decembrie 2008, incepand cu ora 22:00 la primul eveniment sub tutela unui nou brand de evenimente in capitala. Your Deepest Vibe – One va avea loc in Club Suburbia (Str. Selari, Nr.19) si va avea drept protagonisti artisti nationali si locali ce vor acoperi tot spectrul muzical impus de conceptul Hey!. Intrarea va fi 15 Lei.

Line-up:

  • ADDO & DAN BAZIX (BaMSe / Tg. Mures)
  • REASH (Lateback, Hey! / Bucuresti)
  • TONY031R (Dubstep.ro, Hey! / Bucuresti)
  • MEELOOX (meeloox.blogspot.com / Bucuresti)

Visuals by:
MALIBU POLICE (Bucuresti)

Hey! se doreste a fi „the fresh concept” pe scena bucuresteana. Cluburi cunoscute, necunoscute, warehouses sau glam, locatii conventionale sau nu vor fi gazdele unor evenimente cu DJ / live performers cunoscuti sau anonimi, din „garda veche” sau newcomers, locali, nationali sau internationali – toate acestea condensate in 4 divizii de evenimente: Hey Drum&Bass!, Hey Breaks!, Hey Bassline! si Hey Tech & House!

Da, ati ghicit, cuvantul cheie este diversitate. Pe toate planurile, din toate punctele de vedere. Cuvantul care sta la baza conceptului Hey! Events este „open-mindedness”. Cu totii avem nevoie de o schimbare din cand in cand. Singurul criteriu pe care vom fi, probabil, relativ selectivi este acela de a nu ne abate foarte mult de la sloganul: Your Deepest Vibe. Am fost si vom ramane intotdeauna fideli ideii de muzica, in adevaratul sau sens.

Nu dorim ca acest eveniment sa fie unul iesit din comun, hyped, acesta fiind si motivul pentru care am ales aceasta varianta de preview-launch. Dorim ca evenimentul sa fie unul unde sa ne simtim cu totii bine, un eveniment abundent in vibe, pe care sa ni-l aducem aminte cu placere si de la care sa plecam doar cu aspectele pozitive in minte.

Mai multe detalii pe: http://heyevents.wordpress.com

1 thought on “Your Deepest Vibe”

  1. Hey! – Your Deepest Vibe – One are si un oaspete special in persoana lui MC Da Kid ce va anima seara. Soulful-ul va fi la el acasa iar crew-ul BaMSe va fi prezent la Bucuresti pe 26 Decembrie in formula completa. Mai multe detalii, mixuri, filmari si bunatati pe http://heyevents.wordpress.com
    Sa ne vedem cu bine pe 26 Decembrie!

Leave a reply (we review all comments)