In ce cluburi/baruri/terase, acum disparute, mergeati?
Eu imi aduc aminte ca frecventam Swing House pt jazz, iar pt altele mergeam in WEB, DV8, Resurrection etc. Un alt club ok dar care a disparut f repede a fost Project. Mai calcam foarte des si prin Exit + Amsterdam. La fel ca si Cina si White House. Voi pe unde va beati mintile?

Aici cateva imagini din WEB.

35 Comments
 1. Came 10 years ago

  Karma, Lord’s Pub, EasyBusy, Caffe Indigo, California Caffe, Flamingo, Big Mamou – acum 10 ani 😛 …Mai exista Zapata si Salsa in Vama? Q Pub?…sau cafeneaua din Facultatea de Litere?

 2. dix 10 years ago

  La Grande Maguy
  La Grande Maguy
  La Grande Maguy

  Dorian Gray

 3. cretvlad 10 years ago

  traaaaa laaaaa laaaaa!

 4. cretvlad 10 years ago

  pffffffff. nu-mi mai aduceam aminte de silencio! tineti minte HC -u si televizoru’ de langa intrare?? nici de burlane.. grav si ala.

 5. razvan 10 years ago

  In Brasov era Hush Hush, apoi a fost Kabinet pe electronice. Si Scena aduna tot orasul. Maya in centru era de chillau. In liceu era Zeus si Quartz parca ii zicea lu ala de la Hidro.

  Cred ca cluburile misto cu lume misto se inchid pentru ca lumea fumeaza in loc sa bea de la bar.

 6. la haine 10 years ago

  @29
  nu e gazette ala de p clinicilor?

 7. pecta 10 years ago

  @10

  Era in Cluj un club dragut pe Clinicilor. Lumina de neoane si fotografii de Avedon pe pereti. Nu mai stiu cum se chema dar mergeam des in studentie,

  Music- Pubul multe nopti pierdute pe acolo. Am venit in Cluj cand s-a deschis Pubul si am plecat cand s-a inchis ( zic de forma lui originala). Ce carnavaluri calumea erau pe acolo!!!

  No amintirile ma chinuiesc.

 8. shiva 10 years ago

  There`s nothing like Web…
  Oare exista vreo posibilitate sa se redeschida?
  Trecand pe acolo am observat ca locul e in mare paragina si nimeni nu pare interesat de el.

 9. cosmin 10 years ago

  @the dude exact asta ma gandeam si eu. Silencio frate haha!

 10. pezevenk 10 years ago

  …web desigur…marele disparut

 11. squig 10 years ago

  Viking..transformat in Utopia..acum nu mai e nici unul

 12. eb 10 years ago

  primul big mamou il mai tineti minte? era exact unde este acum Fire. acolo am cintat prima data cu bujie (baba novac, BIMS). chifiriuc era la garderoba (!).

 13. the dude 10 years ago

  silencio, zomg! a fost cel mai mic bar in care am intrat – era cat o sufragerie la un parter de bloc din cate imi aduc eu aminte 😀

 14. eu 10 years ago

  Grande Maguy … restul erau locuri in care mergeam in drum spre sau la plecarea din Maguy – de obicei cand se stingea lumina era un semn destul de bun ca venise momentul de plecare.

 15. Corina Murafa 10 years ago

  vama veche, mai. vama veche cum era altadata, cu banci de lemn si cool stuff pe pereti.

 16. gigi 10 years ago

  pt cei care au pomenit de barfly si downstairs.
  barfly s’a mutat pe undeva prin spate pe la unirii iar downstair prin floreasca…parca.

 17. la haine 10 years ago

  griffins ala de la zero productions, excelent era pe vremea lui, baga dub pistols, te indrogai, da’ nici cu restaurantu venit dupa el nu mi-a fost frica, era mincare ieftina

 18. cosmin 10 years ago

  mi-am adus aminte, apropo de burlane, si de vama veche, putin mai sus, mergeam des p-acolo in liceu fiind. Si-n web, desigur

 19. unbaiat 10 years ago

  ala de pe blocul cu sediul metroului de la izvor nu cred ca avea nume. oricum, firma nu avea. mi-am facut o data ziua de nastere acolo. era un loc ideal pentru baut vin, dupa mine, desi am baut si fanta si vodca si bere acolo si, o data, tin minte, chiar… bors. da, venise cineva cu o sticla de bors. era super misto locul ala. vedeai apusul meserie.

  peste rau era trestiana, a amintit cineva acest loc. mai era pe acolo pe chei un bar numit “bun”. locuri de suc si bere in principiu. bere holsten konig.

  iar cum mergeai spre eroilor, pe unde e acum pricewaterhousecooper era “ais”.

  he he he.

  imi mai aduc aminte si de big mamoo-ul temporar de pe bd. ferdinand, intre foisor si liceul iulia hasdeu. se bea vartos bere acolo. se si canta rock live.

  in dv8 tin minte o noapte cand am fost tarziu, pe la 2-3 si era pustiu. a avut o perioada house si una punk, parca, locul asta.

  la union jack, parca asa se chema ala tot pe la kogalniceanu, faceau cea mai buna bloody mary bauta de mine ever.

  la burlane era de mult, tin minte vag, am fost de cateva ori… nu se stie de ce, dar erau sanse maricele sa vezi fete dragute acolo. mai fitoase un pic, si pe vremea aia era mai greu… dar te uitai, trageai de o bere…

  academia de sprit si bere, pe plevnei, era haioasa si fara pretentii. populista dar cuminte. bere. ciorba de burta.

  so what (sovata) era frecventabil la inceputurile sale, prin 97, cred… vin fiert.

  outrageous de scump (pt mine cel putin) si tentant ca erau fete frumoase pe acolo era sidney la piata victoriei. am stat o data acolo, pe la 11 seara era (in toamna lui ’96), am baut un pahar de bergenbier si am dat cinci mii de lei pe el, asta pe cand in laptarie berea era cam o mie…

  mai era unul in care nu am fost dar tot auzeam de el, itsy bitsy… circulau povesti despre el, era tentant, dar nu am ajuns niciodata acolo.

  ehe…

  dar tot La Grande Maguy mi-a mers cel mai bine la inima.

 20. Vic 10 years ago

  Underworld … hehe.

 21. noids 10 years ago

  Barfly, cei din Cosbuc si cei de la SNSPA stiu cel mai bine 🙂

 22. Author
  igu 10 years ago

  Daaaaa, adica nuuuu mai stiu cum se numea dar imi aduc aminte ca mergeam si eu pe terasa blocului de la izvor si nu ma lasau sa fac poze ca cica se vedea casa poporului, punct strategic. F tare terasa aia.

 23. Peachass 10 years ago

  Griffins!!!

 24. tausance 10 years ago

  Bucuresti: La Grande Maguy (the shit), M.A.S.H., Big Mamou (hala), So What (Coltea), Mes Amis + un club de jazz (parca) de pe un acoperis de la Izvor (daca stie cineva cum se numeste, raman dator).

 25. thaos 10 years ago

  Ultimatum, Propaganda, california, preoteasa, terasa el torro (romana), efes biliard club, silencio, web, trestiana, 3mbis, underground (victoriei), tunnel, malibu, trei stelute (3 stars), ais sau ice (eroilor), la pietris (eroilor), sherlock, ciresica, kopli, adress, keops, scotish club, downstairs, nautica, why not, black and white, vox maris, dv8, embryo, club 21, jazz cafe, tiffany (big berceni), casablanca(polivalenta), la partid (budapesta), staroflor etc

 26. Sabin 10 years ago

  In Cluj era fain vechiul Jazz, un loc super ok care a disparut insa acum prea multi ani. Tocmai s-a inchis si Aux Anges. Nici Pub-ul nu mai e ce era acum 6-8 ani, chiar daca event-urile sunt mai multe si mai rasarite. Cafeneaua Croco tot asa, un loc in care sorbeai cafeaua in picioare inainte sa intri dimineata la biblioteca sau sa fugi la un curs, si unde auzeai povestile taximetristilor. Acolo se strangeau studentii inca din 1960, iar acum a cumparat locul o banca. Au distrus un punct de referinta. Sunt o gramada de locuri care au disparut asa.

 27. Mircea 10 years ago

  in Web, multe nopti petrecute acolo, uneori pana dimineata =)

 28. joe 10 years ago

  No Problem din Constanta, defapt…DISCOTECA No Problem 😀

 29. dgidgi 10 years ago

  underworld. union jack. silencio. web.

 30. lucian 10 years ago

  sub cafe de la joie (care nici ala nu mai e) era… x-tension?

 31. Tony031R 10 years ago

  De White House cred ca imi pare cel mai rau. In rest Xenon (Synthplants), Web, Underworld (Infamous Foundation)…Restul cred ca au ramas.

 32. ana 10 years ago

  Ne e dor de White House, clar.

 33. Caata 10 years ago

  Karma…karma…karma

 34. atlas 10 years ago

  Daaaaaa DV8 era fff tare si white house….

 35. zodiak 10 years ago

  Griffin’s… multe probleme la ficat 🙂

Leave a reply (we review all comments)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

© 2004 - 2019 feeder.ro

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

%d bloggers like this: