The Universal Declaration of Human Rights

Idealist?

-via Alina
Tags:

5 thoughts on “The Universal Declaration of Human Rights”

  1. Un om neinformat despre societatea occidentala ramane cu impresia ca civilizatia “drepturilor omului” este radical diferita de sclavagismul de acum cateva secole. Parca si vezi oamenii cum circula liber pe pamantul devenit deja rai din cauza atator “drepturi”.

    Nici prin cap nu ti-ar trece ca omul contemporan occidental munceste in conditii mult mai stresante decat cele ale sclavului clasic si antic.

    Nici prin cap nu ti-ar trece ca sclavul contemporan nu mai e obligat sa fie sclav ci este manipulat sa vina singur si sa isi accepte soarta…

    Nici prin cap nu ti-ar trece ca daca toti oamenii ar refuza sa mai intre in fabrici, sa fie sclavi si sa isi plateasca taxele locul lor nu ar fi in nici un caz luat de cei invatati de secole sa paraziteze. Si ca s-ar putea ca vechea sclavie sa se reia de la armele computerizate de azi si nu de la cele rudimentare din trecut.

    Nici prin cap nu ti-ar trece cum ca daca nu iti mai poti plati creditul la casa te poti trezi in strada. Si ca de acolo traficantii de organe te pot trimite in 3-4 continente deodata. Sau ca iti poti pierde viata pentru ca un infractor iti pune cutitul in gat pentru a te usura de bunuri. Sau ca nu ai nici un drept de a-ti vota direct cursul fondurilor pe care le platesti la stat pe post de impozit tocmai pentru ca o astfel de munca sa dea de lucru politicienilor si astfel sa nu para niste paraziti sociali, asa cum au fost tot timpul in istorie.

    Exista in schimb “drepturile omului” si alte institutii facute sa dea iluzia ca ele exista. Platite tot pe spinarea sclavilor. Asta e o mare usurare! Mai vreau astfel de filme pt. ca ma fac sa ma simt in rai!

Leave a reply (we review all comments)