Dilated Peoples + DJ Rhettmatic

dilated-peoples-dj-rhettmatic

DILATED PEOPLES LIVE & DIRECT IN ROMANIA 23 NOV @ CLUB FABRICA ORA 22 ACCES 50 RON

Organizator: Facem Records.

24 thoughts on “Dilated Peoples + DJ Rhettmatic”

  1. Pingback: Feeder » Event of the year

  2. Pingback: Feeder » Reminder: Dilated Peoples

  3. deci pana la urma-urmei, de unde se iau biletele? sau se plateste direct intrarea?
    eu mor daca nu ii vad pe dilated, dau foc la tot bucurestiul. scuze de criza de nebunie, dar e grav sa fie concertul la cateva zile distanta si sa nu stiu exact ce si cum. va rog eu lamuriti-ma.
    mersi mult.

  4. eu tot cred ca o sa fie plin dar sper sa fie in limitele bunului simt, ca oricum nu se mai asculta asa mult hipap pe la noi:D fresh good minimal are o parere cu care sunt de acord (desi e out of context): La Fabrica, acelasi full, acelasi fum, acelasi aer irespirabil, dar multa buna dispozitie. ne vedem la concert 🙂

  5. E duminica pentru ca sambata trebuia sa fie in Timisoara. Dilated nu zboara cu avionul decat in cazuri urgente si pentru concerte mari, in rest folosesc un bus, din cate am inteles au ales metoda asta pentru ca s-au panicat dupa ce a cazut tovarasul lor Travis Barker tobosarul de la Blink182 cu avionul acum cateva luni. Nu stiu ce le-a povestit ala dar asta e rezultatul… Ei vin cu bus-ul de la Zagreb unde au concert vineri si ar fi trebuit sambata sa cante in Timisoara care era relativ aproape. Ar fi fost misto sa putem muta concertul sambata dar din pacate distanta e prea mare ca sa poata ajunge seara in Bucuresti si ar fi prea riscant, au fost destule concerte amanate in ultima vreme din cauza problemelor cu transportul. Nu am vrut sa riscam sa fie si asta unul dintre ele. Pe langa asta mai e si faza ca am aflat abia acum cateva zile de amanarea concertului in Timisoara, nu prea mai aveam cum sa gasim un club decent care sa nu fie deja ocupat sambata seara. Fabrica poate nu e clubul ideal pentru un concert al unei trupe care peste hotare atrage un public foarte numeros dar haideti sa nu uitam ca suntem in Romania, probabil o sa fie acolo numai cei care apreciaza cu adevarat Dilated si nu cred ca o sa ne inghesuim foarte rau acolo in club. Au mai fost in Fabrica si Revolution, Vadim, Delinquent Habits si a fost OK, sunetu e si el bun plus ca o sa mai suplimentam.

  6. Uite-i si si pe astia zici ca-s adventisti de ziua a 7-a :))) Presimt ca o sa sun la munca sa ma dau bolnav luni dimineata. DILATED FRATEEEEEEE!!!!!!

  7. 50 de ron si duminica 🙂

    pacat ca nu mai vine la timisoara 🙂

    pe de alta parte si-o cam merita timisorenii dupa looptroop

  8. Foarte mic Fabrica daca ajung doar la Bucuresti, dar asta e! Macar daca s-ar rezolva cu garderoba. La Dj Vadim nu a existat!

  9. Nu e cam mic Fabrica pentru Dilated Peoples? Intreb pentru ca am si multi amici din tara care vor sa vina. Cati o sa incapem acolo?

  10. salut, am vorbit cu Romano care ajuta la promovarea evenimentului si ne-a trimis logo-ul pentru afis ca partener media, poate am inteles gresit, scuze daca nu trebuia pus acolo nu am vrut sa incurcam pe nimeni.

  11. sigur a aparut pentru ca dilated peoples mixeaza dubstep. wtf? a aparut, vorbeste cu facem records, nu cu oamenii care promoveaza evenimentul. nu asa e corect?

    doar nu a aparut ca duc lipsa de logo-uri in footeru’ afisului..

Leave a reply (we review all comments)