Agnieszka Kubicka-Dzieduszycka

  • by

cultura-poloneza

Institutul Polonez s-a gandit ca Bucurestiul si Timisoara sunt numai bune pentru a vedea cam cum sta treaba la Bienala WRO. Asa ca a adus-o pe *Agnieszka Kubicka-Dzieduszycka* sa ne prezinte cateva dintre lucrarile expuse la *Bienala Internationala de Arta Media WRO 07* (adica ultima de pana acum), care a avut loc in perioada mai-iunie, 2007 la Wrocław. Sunt 14 lucrari, (inclusiv lucrarile care au luat premiile 1 si 2) produse de artisti din 10 tari, in perioada dintre 2005 si 2007.
*Joi, 20 noiembrie, ora 17:00, *ele vor fi* *va fi prezentate la *Universitatea de Vest* din Timisoara, în cadrul editiei a 4-a a Intalnirilor Internationale de Fotografie Contemporana, “*SupraExpuneri*”. Pentru ca vorba despre WRO 07 si pentru ca se plimba, este vorba despre proiectul *WRO 07 in Tour*.
Partener? Centrul Cultural Francez din Timisoara.

Iar daca nu este destul, ne-am gandit sa facem un alt proiect, cam din acelasi registru. Asa se face ca* Zenial *si *Milosh* ne arata cam cum poate tehnologia de ultima ora sa se inspire din natura si din mituri pentru a umple cluburile cu oameni doritori de muzica si imagine “altfel”. E drept, in cazul nostru nu sunt cluburi, sunt muzee. Proiectul lor? *OKOSANU* (adica Ochiul lui San).
Prin urmare: Mai intai la Timisoara, tot *joi*, dar la *ora 20:00*, la *Muzeul de Arta* din oras. Si tot in cadrul “*SupraExpuneri*”.

*Vineri*, de la ora 20:00, la *Mediateca MNAC*, e randul bucurestenilor. Si e un prilej sa-si inceapa weekendul cu stil.

Intrarea libera.

Leave a reply (we review all comments)