The Havana Lounge

havana-lounge

Live from Buena Vista – The Havana Lounge din nou in Romania!

Dupa concertul sustinut cu casa inchisa la inceputul acestui an pe scena Salii Palatului din Bucuresti, elitele muzicii cubaneze se intorc in Romania pentru doua noi spectacole. Pe 5 februarie 2009, The Havana Lounge va concerta in Sala Olimpia din Timisoara, urmand ca pe 7 februarie, orchestra cubaneza sa revina in Bucuresti, la Sala Palatului.

Cele doua concerte Live From Buena Vista: The Havana Lounge fac parte din seria de evenimente World Music Masters si ii vor avea drept capete de afis pe Julio Alberto Fernandez si pe Teresa Garcia Caturla. “Los Superabuelos“ – “superbunicii” muzicii cubaneze – promit sa recreeze in fata publicului roman atmosfera specifica localurilor selecte ale Havanei, interpretand pe ritmuri de son montuno, salsa, rumba, mambo, cha cha si bolero, piese celebre precum “El Chan Chan”, “Cuando Ya no me Quieras”, “Pensamiento”, “Suavecito”, “Cachita” sau “Son De La Loma”.

Alaturi de Julio Alberto Fernandez si de Teresa Garcia Caturla, pe scena vor mai urca Julienne Oviedo Sanchez, Yanko Pizaco, Daniel de Jesus Ramos Alayo si Rodolfo “Peruchin” Argudin Justiz. Membrii Live From Buena Vista – The Havana Lounge reprezinta patru generatii de muzicieni, pentru care son-ul a devenit o adevarat traditie de familie. Stil muzical cubanez ce imbina muzica traditionala spaniola cu numeroase influente de origine africana, son-ul s-a nascut in partea de est a Cubei, spre sfarsitul secolului XIX, transmitandu-se din generatie in generatie si patrunzand treptat in toate regiunile insulei.

Biletele pentru ambele spectacole vor fi puse in vanzare in data de 1 noiembrie la diferite categorii de pret in functie de pozitia in sala: 60, 85, 110, 140 de lei pentru Bucuresti si 50, 75, 100, 200 de lei pentru Timisoara, acestea putand fi achizitionate atat din reteaua magazinelor Diverta cat si online, de pe www.myticket.ro.

1 thought on “The Havana Lounge”

Leave a reply (we review all comments)