Sonoro 2008

  • by

sonoro-2008

Ceva putin diferit de party-urile anuntate de obicei pe Feeder, dar m-am gandit ca nu strica sa stiti ca se intampla Sonoro 2008:

Cea de-a III-a editie a Festivalului International de Muzica de Camera SoNoRo se va desfasura sub inaltul patronaj al Presedintelui Romaniei, intre 1-14 noiembrie 2008 la Bucuresti, Ploiesti, Cluj-Napoca si Timisoara.

SoNoRo este un festival modern si inovator, care, prin programe si locatii diverse, printr-un adevarat melanj intre diferite genuri muzicale si prin interpretari de exceptie, demonstreaza unui public cat mai larg ca, in societatea contemporana, muzica de camera reprezinta o forma de comunicare pasionanta, accesibila, si mai ales necesara.

“Elita muzicii de camera mondiale vine in Romania cu un discurs muzical care stimuleaza fantezia si deschide sufletele. Este vorba despre o calatorie muzicala aparte, care va calauzi publicul de la muzica divina a lui Johann Sebastian Bach la vivacitatea fandango-ului spaniol, de la universul cristalin al lui Wolfgang Amadeus Mozart la sensibilitatea extrema a lui Franz Schubert, de la impresionismul lui Claude Debussy la explozia romantica a lui Johannes Brahms”, apreciaza Razvan Popovici, directorul artistic al Festivalului SoNoRo.

SoNoRo 2008 va cuprinde o serie de 7 concerte la Bucuresti si cate unul la Ploiesti, Cluj-Napoca si Timisoara. Concertele se vor desfasura la Bucuresti atat in sali consacrate – Ateneul Roman, Muzeul National “George Enescu”, Palatul Cotroceni si Muzeul National de Arta al Romaniei – cat si in locatii inedite precum Palatul Bragadiru sau Catedrala Sfantul Iosif.

Downloadati programul de aici [1.5 mb]

Leave a reply (we review all comments)