Baobinga

  • by

baobinga

Miercuri seara (29.10), de la ora 22.00, Club Expirat are un invitat de neratat: Sam Simpson aka Baobinga. Warm up-ul show-ului lui Baobinga la Bucuresti va fi asigurat de catre Marika & D-Laid.

Cunoscut pentru release-urile breaks, house si chiar dubstep la case de discuri precum Fat! Records, Mantra Breaks, Vertical Sound Recordings, Soul Jazz sau Passenger, Mr Baobinga originar din Manchester,UK, va reprezenta si ‘The Body Snatchers’, proiect cu care a realizat de curand albumul “Feeling Good, Looking Nice, Smelling Right”.

In Club Other Side: GIC
Intrarea prin Brezoianu 4 si Lipscani 5
ora 22.00h
http://www.expirat.org
Pret acces:
15 lei pana in ora 24.00
20 lei dupa 24.00

Obisnuit al festivalurilor din Marea Britanie ca The Glade sau Bloom Festival, Baobinga a lansat pe piata 2 albume cotate de DJ Mag si IDJ cu 5/5. Are la activ nenumarate colaborari care au atras atentia celor implicati in fenomenul dance si mai nou se poate lauda cu un remix la ‘Blaze’ aparut ca single pe ‘Stanton Sessions Vol.3’ Este de asemenea de remarcat faptul ca nu lipseste de pe compilatia ‘Fabric 30’ mixata de aceiasi Stanton Warriors.

Pentru a doua oara in Romania, de data aceasta in cadrul petrecerii Selectro, avem sansa de a egala nebunia experientelor traite in cateva din cele mai tari cluburi din lume precum The End si Fabric din Londra, Kink-Sidney, 1015-San Francisco sau BabyFace din Beijing, ascultand aceeasi muzica care a traversat mapamondul in ultimii doi ani.

Rezervari: 0726.804.142

Leave a reply (we review all comments)