eXplore Dance Festival

  • by

explore-dance-festival

Asociatia ArtLink cauta voluntari pentru organizarea eXplore dance festival 2008

Daca esti in Bucuresti in perioada 1-20 octombrie, daca esti pasionat de dans contemporan si ti-ar placea sa te implici in organizarea unui festival international de dans contemporan, poti sa te alaturi echipei ArtLink!

Ce ai de castigat:

  • ai acces la toate spectacolele si evenimentele din cadrul festivalului
  • cunosti direct artistii invitati in cadrul festivalului si devii parte ArtLink
  • te implici activ in organizarea unui eveniment de talie internationala
  • primesti diploma de eXplor(e)ator

eXplore dance festival este dedicat prezentarii celor mai recente creatii coregrafice ale unor importanti artisti romani si straini. Obiectivul festivalului este de a crea un cadru special pentru promovarea dansului contemporan, schimbul de idei si sprijinirea artistilor cu perspectiva. eXplore dance festival va prezenta spectacole diverse ca abordare artistica, propunandu-se concepte noi, creatii originale ale unor artisti cu experienta. eXplore dance festival 2008 va prezenta timp de o saptamana intre 14 – 19 octombrie, la Teatrul National de Opereta, Teatrul Nottara, Carturesti si Teatrul Metropolis din Bucuresti, importanti coregrafi din Romania si strainatate.

Daca esti interesat, trimite-ne CV-ul tau pe office@artlink.org.ro sa eXploram impreuna!

ArtLink este o asociatie culturala care promoveaza creativitatea si interdisciplinaritatea si stimuleaza productia artistica oferind artistilor si publicului proiecte culturale de anvergura europeana si internationala in domeniul artelor spectacolului.

Closer to Art.Link to a new experience

Cu fiecare editie a eXplore dance am incercat sa oferim publicului o diversitate de spectacole, fiind constienti ca dansul contemporan este inca pentru multi o enigma, un “X” pe care il investigam odata intrati in sala de spectacol.

in 2008 surprindem si provocam publicul sa fie partas al noilor tendite in dansul contemporan care reflecta, analizeaza si (se) eXpune mai mult ca orice alta forma de arta!

Nu veti vedea spectacole safe, nu veti fi furati de alte ganduri in sala de spectacol.

6 zile de spectacole si performance-uri inovative in care sunt eXperimentate forme noi ale miscarii!

6 zile de eXplore dance SHARING in care vom dezbate, vom intreba si vom discuta deschis despre ce si de ce ne place/nu ne place.

Fii deschis sa eXploram impreuna!

Leave a reply (we review all comments)