Can you dubstep?

can-you-dubstep

Vineri 19 Septembrie 2008 dupa orele 22.00, Yazee.ro impreuna cu Dubstep.ro & Fabrica va invita la primul eveniment dubstep al toamnei in Bucuresti.

Can you step? este o serie de evenimente initiate de Yazee.ro la inceputul 2008 pentru promovarea si sustinerea unor genuri muzicale noi pe scena mondiala cat si a reprezentantilor locali apartinand acestor genuri. Incepand din septembrie 2008, Yazee beneficiaza si de suportul Dubstep.ro in organizarea evenimentelor Can you step?

Primele 3 editii au sustinut scena romaneasca cu invitati precum:

PHONEME [KOALITION] / ALIEN PIMP [SOUNDKRAFT, DUBKRAFT, SHUTDOWN AUDIO] / UNLOCKA [SOUNDS OF EASTAREA] / GOJIRA [FWD AGENCY]

SEB [INFAMOUS] / TOMASAN / VRT [GROOVE++] / TONY031R [DUBSTEP.RO] / ALEZ [DUBSTEP.RO] / CYPHER [FOO EVENTS]

Incepand cu a patra editie, seria Can you Step? va aduce in cadrul fiecarui eveniment cate un invitat international. Pentru editia din 19 Septembrie il avem ca invitat pe BOC, reprezentant Forecast Recordings & Bassism, personaj cheie pe scena dubstep din Ungaria. El va fi secondat de 2 dintre reprezentantii Dubstep.ro: ONAMOR si TONY031R iar seara va fi deschisa de SELECTA B. de la Ranking SoundSystem din Elvetia. Visualul va fi asigurat de vechiul nostru prieten SCHULTZ.

LINEUP

SELECTA B
[RANKING SOUNDSYSTEM]
http://www.myspace.com/rankingsound

ONAMOR
[DUBSTEP.RO | TRALALA | UP2]
www.myspace.com/djonamor

BOC
[FORECAST | BASSISM]
www.myspace.com/bocdnb

TONY031R
[DUBSTEP.RO]
www.myspace.com/tony031r

VISUALZ
SCHULTZ

Intrare 15 lei

1 thought on “Can you dubstep?”

Leave a reply (we review all comments)