Audio Bullys la Bucuresti!

Update: Birdy Nam Nam se alatura line-up-ului!

audio_bullys

Audio Bullys [UK] vor fi prezenti pe 29 august la Bucuresti (Arenele Romane). Biletele vor fi puse in vanzare pe bilet.ro, bilete.ro, ticketpoint.ro, diverta, muzica, music shop, sala palatului.

Mai multe detalii in curand!

Last FM: Audio Bullys

Update: GOJIRA se alatura si el pe afis.

Audio Bullys (Simon Franks si Tom Dinsdale) combina inteligent beat-uri si sample-uri de breaks, hip-hop, punk, garage si house. In cea mai de succes piesa a lor, Shot You Down, Simon si Tom au samplat vocea lui Nancy Sinatra din piesa Bang Bang (My Baby Shot Me Down) – foarte la moda dupa includerea in coloana sonora a filmului Kill Bill al lui Quentin Tarantino. Audio Bullys vin la Bucuresti cu un show live care include chitari, tobe si percutii.

Gojira este deja foarte cunoscut amatorilor de muzica electronica din Romania, atit prin prestatiile lui ca DJ cit si in calitatea lui de producator si, mai nou, prin implicarea lui in proiectul Happy Fish.

Concertul este produs de Fundatia Phoenix.

Tags:

6 thoughts on “Audio Bullys la Bucuresti!”

  1. gojira e un bun dj(sau cel putin mie imi place) … iar despre faptul ca se baga in seama…ce sa zic …cred k ai dreptate din moment ce el nu are nici o legatura in stilul muzical abordat nici cu kentaro nici cu audio bullys…

  2. dar tu vei fi plecat 🙁

    oricum, ma bucur de kentaro, se zvonea ca vine cu krush – dar iata-l ca vine acum, yeyeye!

Leave a reply (we review all comments)