Pro Bikers Party

  • by

pro-bikers-party

Clubul sportiv de motociclism Pro-Bike Bucureşti anunţă organizarea evenimentului Pro-Bikers’ Party, în perioada 22-24 August 2008 în complexul Snagov Parc. Nu mai puţin de 3000 motociclişti din toată ţara sunt aşteptaţi la cea mai inedită sărbătoare a libertăţii pe două roţi.

Concursuri de skanderberg, jocuri de agilitate care implică mânuirea motocicletei de cătrei cei mai pricepuţi competitori, standuri comerciale ale importatorilor de piese şi accesorii sunt doar câteva dintre atracţiile petrecerii care se va desfăşura pe parcursul a trei zile şi tot atâtea nopţi. Momentul culminant al întrunirii va avea loc în a doua zi a evenimentului, când aproximativ 1000 de motociclete vor defila intr-o paradă moto deosebită, pe tronsonul Snagov Parc – Piaţa Victoriei, începînd cu orele 12.00

Cei care vor lua parte la eveniment îşi pot campa corturile în spaţiile special amenajate în complexul Snagov Parc. Biletul de acces la Pro-Bikers Party costă 20 RON şi include permisul de campare şi şansa de a câştiga unul din cele peste 50 de premii pregătite de organizatori: schimburi de ulei, echipamente, ceasuri şi multe alte produse promoţionale ale sponsorilor.

Invitaţii speciali care vor încerca să acopere torsul motociletelor în miez de noapte sunt trupele Altar, Quart, Voodoo, Act, Habar şi una din cele mai apreciate formaţii rock din ţară, elementul surpriză al sărbătorii.

Leave a reply (we review all comments)