Reggae session

  • by

jaharmy

Dupa o pauza destul de lunga ne-am gandit ca ar prinde bine un nou party reggae, asa ca Jah Army impreuna cu Mamut Events va invita la un reggae session la malul marii, in Vama Veche, la terasa Shrooms. Pentru ca marea si muzica reggae sunt atat de bine inrudite nu ne facem probleme ca aceasta noapte (de fapt zi si noapte) vor gazdui niste clipe speciale pentru toti (sau cel putin pentru o mare parte din) participanti.

Totul va incepe in ziua de 9 august si va tine, daca totul va merge bine, toata noaptea. Drept urmare, va asteptam sa petrecem o zi de sambata in care libertatea poate infrange toate limitele care-i sunt puse de catre lumea in care ne aflam. Pentru a asigura acest lucru au fost chemati Selecta B (Ranking Sound/ Elvetia) si Zuza Boyz (Romania).

Atat Selecta B cat si Zuza Boyz au mai aparut in fata publicului ce asculta reggae din Romania in evenimente Jah Army, insa este pentru prima oara cand ei apar impreuna intr-un eveniment la mare. Pe Zuza Boyz ii stiti de la Primul Fir De Nisip , un eveniment care, in seara dedicata muzicii reggae a facut ca lumea sa danseze pana dimineata pe muzica reggae, iar pe Selecta B il stiti de la Burn Babylon I, evenimentul ce a dat tonul noptilor cu muzica reggae din Bucuresti.

Toate circumstantele ne arata ca ne vom distra de minune pe data de 9 august in Vama Veche, la Shrooms, asa ca va asteptam pe toti sa admiram rasaritul de soare, la mare pe ritmurile muzicii reggae. Pana atunci numai bine!
Sursa: http://ro.jah-army.net/lets-get-infected-reggae-session

Leave a reply (we review all comments)