MASTERS’ IMPROSHOW

impro-show-2

MASTERS’ IMPROSHOW
– improvizatori din toate trupele bucurestene reuniţi pentru prima oarã într-un spectacol “long form” –

2 august 2008. La Scena. Pentru prima oara in istoria improvizatiei româneşti Teatrul Fãrã Frontiere reuneşte reprezentanţi din toate trupele de teatru sport din Bucureşti – însã nu într-o confruntare. MASTERS’ IMPROSHOW va fi primul spectacol în care vechii “rivali” nu vor concura, ci vor colabora într-un context special.

Workshopul Formate de improvizaţie, susţinut de Thorsten Giese (Germania) în cadrul programului Masterclass 2008, i-a adus pe campionii trupelor Improvizaţi, Comedy.SHOW şi Improvisneyland în contact cu o serie de formate noi de improvizaţie, până acum practicate doar în afara României. Rezultatul acestui workshop se va materializa în primul show de improvizaţie long form din Bucureşti. Cu alte cuvinte, publicul va asista în premierã la un spectacol de improvizatie compus din scene interdependente şi nu din momente scurte, independente, aşa cum se întâmpla până acum.

Va invitam la prima piesa de teatru (sau primul film, daca asa alege publicul) 100% improvizat de maeştrii improvizatiei.

Detalii pe www.teatrulfarafrontiere.ro
Rezervãri: La Scena, Calea Cãlãraşilor 55, tel. 021 320 35 67, www.lascena.ro

1 thought on “MASTERS’ IMPROSHOW”

  1. Pingback: Masters Improshow at Bogdan Dumitrescu

Leave a reply (we review all comments)