SPRITE Hard Style

  • by

sprite

Sprite Hardstyle Skateboarding Session & BMX/MTB Session

O noua etapa de cazaturi si julituri extreme marca Sprite Hardstyle a avut loc Sambata 14 Iunie iar SkatePark Herastrau a fost gazda primului eveniment din aceasta serie.

29 de skateri cu telefoanele pregatite pentru noul 0750SPRITE au dat talpa pana in SkatePark Herastrau.

Seria de noi accidente extreme a fost deschisa cu proba de Highest Ollie si a continuat cu sectiunea Youngblod, care a reusit sa stranga sapte skateri ce au avut la dispozitie un jam session in care au aratat cat de bine stiu sa-si franga oasele pana la buzzer. De departe insa cea mai spectaculoasa si mai plina de lovituri a fost proba de Best Trick.

Atmosfera extrema a fost intretinuta de MC Bobby si sunetele platanelor lui DJ Bully. Cei care au avut nevoie sa-si oblojeasca ranile au putut-o face la petrecerea de la BARACA cu Jackhammer Jesus si Sir Smackwell, imediat dupa terminarea concursului.

In continuare se anunta un nou concurs mare!!!

De data asta a venit randul bikerilor din toata tara sa cada cu stil, aceasta fiind o invitatie pentru sportivi si publicul care savureaza un concurs de bmx/mtb.

Seria concursurilor Sprite`Hardstyle continua Sambata 12 Iulie la ora 15.00 cu BMX/MTB Session. Nici miza nu este de neglijat, sunt premii de 1500 de euro, jumatate cash si jumatate produse din Magazinul H2O.

Intrecerea de cazaturi maiestuoase si accidente spectaculoase se deruleaza pe doua probe: un jam session pe rampe si proba de Best Trick. Recomandarea este sa nu va uitati echipamentul de protectie pentru ca nu cumva sa inrositi linia de urgenta 0750SPRITE, incercand sa demonstrati ca sunteti “the best”.

Dupa concurs ne lingem ranile la Baraka Lounge si facem petrecere, asa cum ne-am obisnuit deja!

Asadar unge lantul si baga viteza pana in Skatepark Herastrau sambata si poate esti chiar tu castigatorul.

Leave a reply (we review all comments)