Pixel Upgrade Challenge

  • by

Galeria 115, Wacom si Adobe te invita sa participi la un concurs de arta digitala. Uimeste-ne cu o lucrare realizata de tine si ai sansa sa castigi de la Wacom o tableta grafica Bamboo, de la Adobe o licenta Creative Suite Design Standard, iar 115 îti va transforma fisierul într-un art print pe panza!
Poti sa vii sa creezi la Galeria 115, de luni pana sâmbata (Str. Mihai Eminescu nr. 115, între 12.00 si 20.00) unde vei gasi tot ce ai nevoie ca sa te lucrezi in voie: iMac-uri, Photoshop/ Creative Suite 3 si tablete grafice care te asteapta sa le incerci!
Daca vrei sa lucrezi acasa, trimite-ne formularul de inscriere completat pe adresa concurs@115.ro împreuna cu lucrarile tale (maxim 3 lucrari, preview 1Mgb/lucrare), si noi îti vom trimite adresa de ftp unde vei putea uploada fisierele originale (CMYK/RGB, minim 150 dpi). Descarca de pe site-ul www.115.ro formularul si regulamentul concursului. Daca alegi sa lucrezi in galerie, completarea formularului si inscrierea lucrarii se va face automat.

Trimite-ne lucrarile tale pana la data de 1 iulie 2008. Cei trei castigatori vor fi selectati de juriu si anuntati pe site. Nu uita sa citesti cu atentie regulamentul si formularul de inscriere ca sa fii sigur ca sansele tale de a castiga vor fi validate de juriul concursului.

Upgrade your gear!

www.115.ro

Leave a reply (we review all comments)