SOUND INVASION @ Music Pub (Cluj)

  • by

Electronic Hunt si Music Pub prezinta SOUND INVASION, vineri 29 februarie 2008 in Music Pub (str. Horea nr. 5) cu legendarul DJ JADE (Budapest, HU).

Jade produce muzica inca din 2000, avand colaborari cu artisti precum Matt-U, Mindscape, Chris.Su, Black Sun Empire, Bulletproof, si Audio.
Productiile sale au fost lansate la unele din cele mai importante case de discuri din lume precum: Black Sun Empire Recordings, Moving Shadow, 1210 recordings, Citrus, Project51
El a mixat in 15 tari europene printre care se numara: Anglia, Franta, Germania, Italia, Elvetia, Olanda, Grecia, acum avand ocazia sa viziteze Romania.
Alaturi de JADE, va mai mixa Alien Pimp (Bucuresti, RO) care este fondatorul caselor de discuri Soundkraft si Dubkraft. Cu ajutorul sau au fost promovati multi artisti de calibru din intreaga Europa si America de Nord. Dublu castigator al Competitiei Nationale de Muzica Electronica ASSOS din Romania, Alien Pimp a mixat la festivalele majore de profil din tara si in majoritatea cluburilor din Romania, avand sansa sa mixeze alaturi de nume precum: Ganja Kru, Goldie, DJ Lee, Tech Itch, SKC, Concord Dawn, Matrix, Rawfull, Spor, Jade, BSE, Killa Kella, Shroombab, Palotai…

Seara va fi completata de un alt dj bucurestean pe nume Reash. El este membru al organizatiei Darke*St si reprezinta partea mai “light” a drum & bass-ului mixand liquid si jump drum & bass.
Suportul local va fi oferit de catre Factor44 in warm-up si MadLiquid in close-up, ambii membri ai organizatiei Electronic Hunt.

Leave a reply (we review all comments)