Hades Records Preia Controlul 2 / Lansare

  • by



Daca e sa ne luam dupa acelasi plan de promovare ca si pana acum, Hades Records ar trebui sa implineasca 4 ani undeva in jurul datei de 16 decembrie. Nu este insa vorba despre 4 ani de cand existam, ci de 4 ani de evenimente marca Hades. Evenimente pe care le-am inceput in decembrie 2003, cand un concert Hip-hop in Bucuresti “venea mai rar decat apa calda in Ferentari”. Totodata, acesti 4 ani marcheaza si perioada de cand Hades Records functioneaza ca societate comerciala, prima care s-a ocupat si se ocupa doar de Hip-hop.

Dar pe langa acesti 4 ani mai sunt inca 3 in (momentan) scurta noastra istorie, ani pe care noi nu i-am uitat, nu ii renegam si am considerat ca acum este momentul sa-i aducem in prim plan. 2001-2003 au fost anii de inceput Hades Records, cand aproximativ 10 materiale independente au vazut lumina zilei, cand s-au pus bazele “familiei” si cand au fost facuti primii pasi. 3 ani fara de care ce se intampla acum nu ar fi fost posibil.

Hades Records s-a nascut in 2001, asa ca anul asta nu vom sarbatori 4 ani de activitate. Incepand cu acest an vom renunta la titulatura “x” ani, dar nu vom renunta insa si la petrecerea anuala care va avea loc, ca de obicei, in decembrie. “Hades Records. Since 2001” .

Iar anul acesta party-ul va fi plin de surprize, mai multe decat de obicei, mult mai multe:

Cel mai important moment al serii pentru noi este ca 21 decembrie va marca si lansarea unui nou material oficial Hades Records: mixtape-ul “Hades Records preia controlul 2: Episodul pilot“. Mixat de DJ Undoo, materialul va cuprinde piese da la trupele Hades, piese in avanpremiera “avalansei” de albume ce urmeaza a fi lansate in urmatorii doi ani.

Tot pe 21 decembrie Hades Records organizeaza – “conform traditiei” – un concert unde vor concerta trupele label-ului. Ca si anul trecut vom avea un invitat strain, de data aceasta nu un MC, ci un DJ, pentru ca dorim ca petrecerea sa tina pana dimineata si sa ramanem in club si dupa concert. Este vorba despre DJ Illegal of Snowgoons (Ge), pe care l-ati putut vedea acum ceva vreme si in deschiderea lui Revolution. In momentul de fata Snowgoons este unul dintre cele mai in voga crew-uri de producatori din Europa, avand colaborari cu nume foarte grele din industrie. Vineri, pe 21 decembrie, Illegal va mixa alaturi de DJ-ii de la Hades (Undoo, FaiboX, Skid si Sonia) la after-party, pana dimineata.

Leave a reply (we review all comments)