Se lanseaza Mentorship.ro!

  • by

Lansam Mentorship.ro!

Bucuresti, 5 octombrie – Organizatia Oricum si COSMOTE lanseaza pe 10 octombrie la sala Toma Caragiu a teatrului Bulandra programul Mentorship.ro. Proiectul este o platforma de comunicare virtuala dedicata atat tinerilor ce vor sa isi aleaga o cariera, cat si profesionistilor din domenii precum advertising, IT&C, mass-media si ONG, care vor sa-si impartaseasca cunostintele si experienta.

Lansarea Mentorship are ca tema secretul ascensiunii in cariera si ii are ca invitati si vorbitori pe Mihaela Radulescu, Leonard Doroftei, Oana Pellea, Andrei Gavan si Andrei Cohn. Moderator va fi Dragos Bucurenci. Discutiile vor fi informale, iar publicul este invitat sa puna intrebari. (Inscrierile se fac pe www.mentorship.ro)
Mentorship este un program ce a aparut ca raspuns al nevoii de educatie practica, compatibila cu cerintele pietei de munca actuale. Web-site-ul www.mentorship.ro cuprinde o lista de domenii de activitate, de organizatii si mentori si o sectiune de resurse pentru cele mai cautate cariere la ora actuala. Bisaptamanal tinerii pot aplica pentru un domeniu -dupa selectie ei vor intra intr-o clasa virtuala (compusa din 5 pana la 10 persoane), unde vor putea pune intrebari legate de viitoarea cariera mentorului. Website-ul contine de asemenea o platforma de chat pentru discutii live cu mentorii, iar fiecare user are in contul personal un cont de e-mail unde isi poate citi, arhiva si de unde poate raspunde prin mesaje text mentorului si celor din clasa. Saptamanal mentorii isi posteaza opiniile si experientele in sectiunea de “articole”, iar forumul este locul in care se pot intalni si discuta toti userii website-ului.

Leave a reply (we review all comments)