Feminitate – viziuni si contraste

  • by

Feminitate – viziuni si contraste
25 septembrie 2007
Galeria.fotografa.ro prezinta in perioada 25 septembrie – 10 octombrie 2007 expozitia “Feminitate – viziuni si contraste”.

Imaginile apartin artistelor: Ioana Petcu, Mihaela Jipa si Irina Frasin.
Ioana Petcu, membra in echipa Fotografa.ro, este si initiatoarea expozitiei. Proiectul a demarat in Iasi, orasul de provenienta al artistelor, si a fost prezentat mai intai in Cafeneaua Sage, fiind acum reluat pentru un public mai larg.
Fiecare dintre cele trei fotografe aduce o viziune personala diferita, conturand impreuna imaginea lor despre feminitate.

Ioana Petcu (25 ani) este masteranda la regie – teatrologie, Facultatea de Arte, Iasi. Pe langa activitatea sa in fotografie, lucreaza la teatru si colaboreaza cu numeroase reviste si publicatii culturale.

Mihaela Jipa a terminat Facultatea de Psihologie, Iasi. Locuieste si lucreaza La Piatra Neamt. 26 de ani dintre care 2 ani dedicati fotografiei, la modul cel mai serios. Expozitii de grup la Iasi, Tg. Mures, Satu Mare.

Irina Frasin (28 ani) este cercetator la Institutul de Filosofie din Iasi; ara ca pasiune pictura si fotografia. De trei ani face fotografii ca o completare la ceea ce picteaza pe pinza.
“Am incercat sa scoatem femeia din cotidian si cotidianul din ea. Dez-urbanizam si reformulam acest motiv, aceasta tema veche si antica si proiectele se vor extinde” declara Ioana Petcu.
Pentru detalii vizitati Galeria.fotografa.ro

Despre Galeria.fotografa.ro
Galeria.fotografa.ro promoveaza cu precadere fotografe, in concordanta cu ideea revistei online Fotografa.ro. Atentia Galeriei se intreapta cu incredere spre artistii care abea se itesc in peisajul fotografiei contemporane, pentru a ii sprijini in ascensiunea lor printr-un program de promovare a noilor talente in domeniu.

Leave a reply (we review all comments)