A special night with Andy Fletcher (Depeche Mode)

  • by

“A special night with Andy Fletcher”
Legenda Depeche Mode revine in Romania!

Andy Fletcher, membru fondator al Depeche Mode, si-a exprimat dorinta de a revedea Romania inca din vara lui 2006, dupa succesul impresionant de care s-a bucurat concertul sustinut pe stadionul Lia Manoliu. In aceasta toamna, “Fletch” revine in Romania pentru a mixa in cadrul a doua show-uri, sustinute de Heineken Music si Finlandia Vodka, show-uri ce vor avea loc in zilele de 18 si 20 octombrie. Desi initial in discutiile cu managementul artistului au fost purtate pentru trei concerte, Andy a dorit o zi libera pentru a avea timp sa vada mai mult din frumusetile Romaniei. Revenirea lui Andy a fost primita cu bucurie nu doar de fanii trupei, ci si de curiosii care vor sa afle mai multe despre “proiectul de suflet” al lui Andy Fletcher, cariera de DJ.

Primul show va avea loc pe 18 octombrie, in Bucuresti, la Kristal Glam Club, unde Fletch promite fanilor “a special night”: un “DJ set de dormitor”, un mix al pieselor sale preferate, de la Blur si Madonna pana la New Order si Gnarls Barkley, party din care evident nu vor lipsi hiturile Depeche Mode! Initial programat pentru Cluj-Napoca, cel de-al doilea spectacol pe care Andy Fletcher il va sustine in Romania va avea loc in Timisoara: pe 20 octombrie, orasul de pe malul Begai il va gazdui pe celebrul membru al supertrupei Depeche Mode in Club Heaven.

Biletele pentru spectacolul din Timisoara costa 60 de lei si pot fi achizitionate de pe site-ul www.myticket.ro dar si din reteaua magazinelor Diverta. In ziua spectacolului, la intrarea in club, biletele vor costa 80 de lei. Biletele pentru show-ul pe care Fletch il va sustine la Bucuresti pe 18 octombrie pot fi achizitionate la aceleasi preturi: 60 de lei in presell, din magazinele Diverta si online de pe www.myticket.ro, si 80 de lei la intrare.

Andy Fletcher este considerat liantul dintre membrii Depeche Mode, reusind sa-i tina impreuna timp de mai bine de 25 de ani. Mai mult decat atat, Fletch este si geniul din spatele succesului financiar al trupei: el a coordonat cel mai ambitios si profitabil turneu Depeche Mode, “Devotional Tour” din 1993. Pe plan discografic, Fletcher a inregistrat un album solo intitulat “Toast Hawaii”, exact in perioada in care Depeche Mode lucra pentru “Great Reward” (1984). Materialul cuprinde cover-uri interpretate chiar de Andy, acompaniat la pian de Alan Wilder si Martin Gore. Cand nu este ocupat cu turneele si sesiunile de studio alaturi de membrii Depeche Mode, Fletch isi dedica timpul activitatii de DJ, seturile sale – mix-uri de piese new wave, succese Depeche Mode si hit-uri electro – fiind deosebit de apreciate de public.

Leave a reply (we review all comments)