Starea Scenei underground din Romania



Extras de pe forumul revistei Sunete:

“In numarul din Septembrie al revistei Sunete, am inceput o serie de articole care se doreste un fel de workshop pe tema: Scena muzicala underground din Romania.

Am focalizat atentia, in special, pe zona electronica: drum&bass si breakbeat (cele mai populare genuri underground de azi), dar discutia poate oricand ingloba si alte stiluri.

Acest topic doreste sa devina suport pentru viitoarele articole din Sunete si speram in participarea la discutii a tuturor celor implicati in Scena: artisti, promoteri, public, jurnalisti etc.

Propun urmatoarea schema de discutie:
1. Artisti (djs, bands, producers etc)
2. Public
3. Promoteri
4. Evenimente
* aspecte negative si pozitive la fiecare punct. ce e bine, ce e rau, ce credeti ca trebuie facut pentru a dezvolta fiecare punct spre a ajunge la o maturitate a Scenei romanesti.

Puteti oricand propune noi scheme de discutie. Va rog sa postati responsabil si doar daca aveti pareri bine argumentate. Multumesc.”

2 thoughts on “Starea Scenei underground din Romania”

  1. cam copilaresc sa mai puneti asemenea intrebari… dar sa si discutati, inconstientilor!!! legat de ‘Starea Scenei underground din Romania’ … maturati-va. asta ar suna mai mult ‘biznisu’ pe 5 lei intr-o tara de dji…’ 😉
    cu acest articol revista sunete s-a dus in adancuri. cand initiatorul acestui subiect nici nu realizeaza…

    “iau tacerea dumneavoastra drept raspuns?” 😀

Leave a reply (we review all comments)