Drop’n’Roll Downhill Challenge 2007

  • by

Drop’n’Roll Downhill Challenge 2007

Desfăşurându-se în Masivul Parang între 23 şi 26 August, Drop’n’Roll Downhill Challenge este un eveniment autentic “by the riders, to the riders” ce joacă în propria ligă. Aflându-se la cea de a treia ediţie, Drop’n’Roll este o competiţie de coborâre cu bicicleta, deşi scopul său declarat este de a aduna riderii pentru sesiuni de dat de care n-au mai avut parte vreodată, într-un areal proaspăt şi încă neexplorat. Traseul nostru de coborâre nu este nici mai mult nici mai puţin decât un imens teren de joacă, asezonat din plin cu numeroase drop-uri, gap-uri, contrapante, săritoare şi secţiuni tehnice. Cu ceva îndemânare, parcursul poate fi trecut atât cu un hardtail “atletic”, cât şi cu un full-suspender sănătos.

Taxa de participare pentru Drop’n’Roll Downhill Challenge are valoarea de 20 de Euro, la înscrierea prin intermediul internet-ului, şi de 30 de Euro, pentru înscrierile efectuate la faţa locului şi le va asigura participanţilor cazare garantată şi acces gratuit la transportul pe cablu pentru toate zilele de desfăşurare ale evenimentului. Riderilor li se oferă şansa de a-şi însuşi o felie din Comoara Drop’n’Roll, în valoare de 1500 de Euro, dar sunt avertizaţi că mai sunt şi alte nestemate de împrăştiat printre ei.

Pentru orice altă informaţie, vă rugăm verificaţi site-ul: www.dropnroll.ro şi/sau contactaţi-ne prin e-mail (office@dropnroll.ro) sau prin telefon: 0722 547 048, 0744 684 088, 0788 208 130..

echipa Drop’n’Roll

Notă:
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a opera orice modificare în desfăşurarea evenimentului, fără notificare prealabilă; publicul urmând să fie informat în legătură cu eventualele schimbări din program prin intermediul pagini web oficiale a evenimentului (www.dropnroll.ro) sau a altor mijloace de comunicare. Eventualele schimbări majore vor fi decise democratic la faţa locului. 😉

Leave a reply (we review all comments)