Zeitgeist – The Movie



Zeitgeist – The Movie, 2007

“When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.” – Jimi Hendrix

– via jay

7 thoughts on “Zeitgeist – The Movie”

  1. Totdeauna cursul societatii a fost dat de cei care au avut puterea indiferent de forma de guvernare – capitalism, comunism, socialism, fascism, monarhie sau democratie.

    Pentru a-si mentine puterea, elita (politica si economica) are nevoie de indivizi formati pe un anumit tipar care sa le serveasca interesele, cu viziuni si aspiratii evident – impuse si limitate.

    Indivizii se nasc, sunt formati iar apoi intra in societate.

    In evul mediu descoperisem armele dresorilor de minti umane – religia si regalitatea, unsii domnului.

    In comunism descoperisem armele dresorilor de minti umane.

    Cum arata noul om fabricat de corporatii ? Ce aspiratii are el ? Ce-si doreste de la viata ? Ce intelege din politica ?

    * Nevoia pâinii zilnice îi dresează gradat pe oameni.

    Mondial trebuie sa ne re-inventam societatea, altfel vom intra intr-un mileniu in care vom fi scalvii corporatiilor monitorizati draconic prin toate mijloacele care acum sunt prezentate de catre guverne ca fiind aparent pentru securitatea noastra. Trebuie sa ne impotrivim acestui nou ev-mediu high-tech pe care vor sa ni-l pregateasca mondial.

  2. minciuni?? oare???….ignoramta din partea noastra?…sigur…o gandire primitiva pt. multi dintre noi care inca credem in basme?…sigur…nu v-ati saturat de povesti si de mituri biblice…sunt mai faine legendele olimpului totusi ;)…si de falsi mesia???…oare cine sunt adevaratii demoni..cei care cred in ceea ce prezinta clllaaaaar acest fim si in multe alte dovezi si nu zic mai nimic sau cei care se impotrivesc cu fervoare la tot ceea ce este evident…minciuni?..da dar nu in acest film…

Leave a reply (we review all comments)