Feedback B’ESTIVAL

Astept parerile voastre despre B’ESTIVAL
Click pe poze pt ZOOM!







Foto: www.feeder.ro, cosmin bumbut, steven wallraf @ yourconcertshots.com

Tags:

35 thoughts on “Feedback B’ESTIVAL”

  1. N-a facut nimeni ceva poze la “super” after party-ul “organizat” de Clubbing Mag (sambata), care au pretentii si atitudine de mari specialisti in organizare de party-uri cool? loool:-D Ca noi am fost si mai bine ii intrebati pe ei, de ce oamenii isi cereau banii inapoi dupa 5 min de stat la “party” p.s…. au pretentii inadecvate, in general, de fapt :-DDD

  2. M distreaza maxim comentariile referitoare la mici. Tocmai am venit din Belgia de la Rock Werchter, unde am mancat numai niste rahaturi de plastic si E-uri. Ce n-as fi dat sa bag un mititel colo :))

    Asa ca la anu’ va doresc tuturor sa mancati carnati belgieni cu 1% carne si restu’ plastic si kebab congelat pus direct in tigaia cu unt gretos.

  3. “Nu stiu de ce traiesc cu impresia ca lumea nu o sa fie niciodata multumita de astfel de evenimente 🙂 # posted by jon doe : 21:59”

    :-DDD Ai o impresie foarte corecta! NU au cum sa fie cu totii multumiti, iar cei care sunt nascuti nemultumiti asa vor ramane toata viata, ca morcovu’ din cur nu ti-l scoti decat singur :-)La evenimentul asta s-a incercat o varietate cat mai mare de muzica, de mancare etc si tot nu a fost bine pentru unii, ca prea variat a fost, ce p”’ mea, so… In rest, cred ca la anul va fi mai bine ca line-up, proiectii, scene, sonorizare etc, pentru ca e un proiect la care lucreaza oameni profesionisti si deschisi la cap. Ce mi-a placut foarte mult a fost ca IN SFARSIT am vazut multa lume misto adunata la un loc si mi s-a diminuat un pic senzatia ca traiesc intr-un oras de ghiortzani/e, cocalari/e si manelisti/e! Foarte placut! mai ales vineri 🙂 P.S. Unde s frate oamenii astia in rest? Ca orasul e plin de dhiuluri de bamboo, tzatze bronzate ieftin si expatzi real-estate-isti :-/

  4. Mi-a placut mult prestatia celor de la Faithless, Hooverphonic si Kasabian. Ma bucur ca in sfarsit am avut ocazia sa ascult si sa vad o trupa de indie. Asteptam Radiohead la anu 🙂

  5. nu stiu ce problema are lumea cu micii, dar trebuia sa fie mancare si trebuia sa fie cat mai variata, cum a si fost.
    treaba cu bratarile e la toate festivalurile mari si e bine asa. nu e chiar asa de incomoda, poti face 10 dusuri cu ea linistit ca nu se intampla nimic.
    pentru la anul ar fi bine sa fie si scene secundare(in adevaratul sens al cuvantului), sa fie sanse mai mari sa placa muzica de la un moment dat la toata lumea. din punct de vedere al atmosferei la festival, pensinsula e muuult mai tare, desi line-upul e mai slab(si banii investiti de organizatori nici macar jumatate deocamdata)

  6. trebuiau numa hotdogi si hamburgeri si mai multe trupe care au facut scoala de muzica la munchen ca sa fie festivalul pe placul celor din publicitate :))

  7. sper ca la urmatorul bestival sa va dea numa’ iahnie si sarmale – sa vedem atunci ce o sa mai ziceti! este careva in stare dintre copii astia trendi care au ca interese stuff, really good movies, web, photo, architecture si advertising sa vorbeasca si despre muzica?

  8. ce a fost foarte rau: mici la bestival, un balcanism prost[b]gen[/b] festivalul berii.
    ce a fost rau: sonorizare sub asteptari si ecrane la mana a doua si semi-bere pe post de bere.

  9. a fost biness.
    wu mi-au indeplinit visul vechi de 10 ani 😀 CLAN IN DA FRONT! and Bring da motherfuckin’ ruckus! Hell yeah! de vis. se putea mai bine la sonorizarea lor, dar se pare ca inca scartaie treaba pe sunet cand e vorba de rap. si mai erau si ditai clanu :D. anyway, unde am stat eu in fatza acolo eram prea extaziat sa ma mai concentrez la sunet :)). imi era de ajuns sa aud primele acorduri.
    si faithless, vineri!!! fuckin shit, mi-au spart capu’. maxi jazz e genial in stilul lui laid back asheaaa. mega tare, am urlat pe toate piesele. morcheeba a fost in regula, doar ca nu stiam de inca o modificare in lot.
    pink a rulat ok, e caterinca gagica. frumos duetul 4-non-blondish.
    alice cooper..:)) damn, that old man is sick. m-a distrat el asa.
    marilyn parca un pic prea…cuminte? ma asteptam sa vad hardcore frate, sa faca ceva sa zic “ba, asta e nebun?” :)). a avut totusi momente misto in recital, ajutat si de cateva visuals pe filmul lui.
    (inca ma gandesc la wu-taaang!)

    vineri nu am prins hooverphonic, sambata am vazut tot, duminica de la rios in sus.
    si da, “capsuna stricata” merge la cics on spid gaddemit. sper sa nu apuc ziua cand voi reusi sa inteleg ce e cu “muzica” asta si sper sa raman la fel de “inchis” la minte si “narrow minded” :)). urlete in distort cu niste reverb de m-a pus sa-mi acopar urechile (la propriu) + vizualuri oripilante cu sfrijite goale cu bartai boschetzii nu inseamna arta. si nici muzica. cel putin pentru mine 🙂 insa sunt constient ca voi mai avea parte de asa ceva la fest-urile viitoare ca doar tre sa fim si noi in trend. gyeah. (yeah, y’all can hate me now 😀 )

    plus de asta, ce aveti fratilor cu micii? :))) nu-s destul de metrosexuali? va aduce voua aminte de balci?? wtf? data viitoare veniti cu maslinele si broccoli de-acasa. micii si berea au intrat bine pe gatlej sambata la ora 14:00 pe o caldura de zici ca eram pe soare.

    singurul minus probabil trece in dreptul publicului care a neglijat prestatiile artistilor pana in orele 17-18 asa. intre 12pm si 4pm, artistii de pe scena cantau doar pt o mana de oameni. stiu, a fost cald, a fost asfalt, dar parca totusi…meritau mai mult oamenii aia chit ca si-au luat banii si ii durea la basca.
    (wu taaaaaang!)

    da, deci una peste alta, a fost bine spre foarte bine, pentru o prima editie.
    si daca ne mai binecuvanteaza igu cu niste poze cu clanu, promit ca o sa ascult o piesa cu chicks on speed la volum 0.001% 😀

    haha..m-am speriat cand am dat previzualizare si am vazut ditai postu’. clan in da froont!

  10. misto prima zi cand am fost. mi-a placut mult 😀 desi ma asteptam la mai multa agitatie, lumea era parca prea chill..
    ps: apar in cateva poze 😀

  11. ce sa zic… ma bucur ca ti-a placut cand se ragaia a mici la manson – e ceva unic intr-adevar.

    oricum, felicitari ca ai inceput cu atacuri d-astea in loc sa ramai on topic – esti primu’ pe postu’ asta!

  12. Am fost in prima si ultima zi, si pot sa spun ca nu mi-a placut:
    * Morcheeba – simt lipsa solistei originale a trupei
    * Manson – show relativ subtireanu, cam putin timp pe scena si plecare neanuntata 🙂
    * Mizeria – dar asta e prezenta la majoritatea evenimentelor de o asemenea amploare si oricum nu cred ca niste cosuri ar fi ajutat foarte mult
    * Mititeii – poate nu fac eu niste asocieri asa cum ar trebui, dar in momentul in care vad mititei ma gandesc la gratarelul de la padure, si festivalul berii. desi poate gustosi, din punctul meu de vedere mi se pare ca au stricat un pic atmosfera 🙂 as fi mers mai degraba pe sandvisuri, salate?!? nu stiu, imi dau si eu cu parerea
    * Cocalarii – care aruncau cu sticle de apa si glowsticks pe scena in timpul concertului lui manson. probabil niste playeri care au ramas de la concertul celor de la wu tang sa vada pe satana daca tot au dat banii pe bilet

    In schimb mi-a placut:
    * Hooverphonic – pentru o reprezentatie excelenta si pentru rochia solistei 😀
    * Faithless – pentru un show ce a meritat asteptarea (prima oara cand ii vad)
    * Wu Tang – excelent
    * Alice Cooper – desi nu sunt fan, de fapt nu imi place in nici un fel, mi se pare ca batranul s-a descurcat super bine. un performance care merita vazut macar pentru scenele ce ilustreaza muzica.
    * Jetoanele – initial am crezut ca haosul de la bautura/mancare o sa fie mutat la jetoane, dar m-am inselat. sistemul a fost binevenit
    * Chicks on Speed – au avut o prestatie foarte diferita de restul artistilor si desi au cam scartait (la propriu 🙂 )la o piesa doua, per total a fost foarte misto. A fost foarte tare tipul din public care a fost invitat sa cante la chitara – omu are potential de star rock :)) (btw, e printre pozele de mai sus, in poza de langa poza cu whatshisname ala de la parazitii – tipul vopsit rosu la ochi si dat cu ruj)

    Subscriu la chestia cu purtarea unei bratari timp de 3 zile – era de plastic, era incomoda. Microfonia nu mi s-a parut deranjanta nici la Morcheeba nici la Wu Tang.

    Per ansamblu a fost mai mult decat ok, mie personal mi-a placut, am trecut lejer peste micile inconveniente. Nu stiu de ce traiesc cu impresia ca lumea nu o sa fie niciodata multumita de astfel de evenimente 🙂

  13. vad ca lumea se pierde in tot felul de detalii, fara sa se aiba in vedere ca e primul eveniment de amploare de gen (nu as compara cu peninsula). mai un mic, mai o microfonie, dar overall a fost un eveniment foarte reusit. ma rog, comparand cu harababura de la cokelive, bestival a fost chiar UE 2008.

    chiar nu vad rostul tuturor carcotelilor, organizatorii cred ca si le-au notat oricum, la anul o sa fie mai bine si fara observatiile de bine ale vesnicilor nemultumiti.

    ps. method man & co. rulz 😀

  14. se pare ca o concluzie a acestui festival este ca celor carora le-au placut chicks on speed nu le-au placut faptul ca au existat mititei – ce trendi sunteti

  15. eu zic sa ii bata dumnezeu pe aia care fac iarmaroc in mol si servesc mici eclectici la Fratii Petreusi, inregimentati mioritic in turma de oameni cu bratari, suparati pe ei ca nu stiu sa bea si sa se simta bine la un festival, as spune, chiar bun.

    PS
    alo, baietii eclectici, sonorizarea buna? am auzit de microfonie dar imi place asa de mult cand o aud pe un minimal ghiolbanesc. este?

    hai sa avem pardon si zile mai bune. fara balci. fara iarmaroc, ca ne-am nascut la london toti.

  16. buna observatia cu sunetul la wu-tang – subscriu – ala ma interesa si pe mine.

    totusi n-am avut nimic cu chicks on speed, au fost… on speed, nah 🙂

  17. se pare ca chicks on speed nu a placut(eu am fost data pe spate de prestatia lor).ba s-a mai arata si m^%$ gratuit.multi oameni am vazut ca sufereau de nostalgie nefondata.fanii manson sunt niste egoisti mici si pitici si ingusti la minte.
    wu tang,wu tang,wu tang,wu tang au fost divini.ala da concert

  18. treaba cu bratarile si cu jetoanele e pe la toate festivalurile de muzica. combinatia de trupe a fost cam nelalocul ei, mai ales ca scenele erau alaturate. cat despre mititeii romanesti…asta e, pana nu seamana putin a balci, nu sunt lucrurile ok, se pare.
    chicks on speed au fost foarte tari!!!!!:)

  19. scena buna artisti competenti dar este penibil sa termini totul la 00 30+ organizatori ar fi trebuit sa se uite si la detalii..mese insuficiente mancare thailandeza proasta si o zona de chill amenajata “la misto” unde era sauna si o silent disco cu doar o frecventa…un + pt treaba cu jetoanele

  20. multe … foarte multe chestii aiurea legate de sonorizare … si o sa ma refer strict la wu tang ceea ce ma interesa cel mai tare
    pe langa volumul care cred ca era la 2/3 din ce-a fost la pisatul ala cu chicks for speed care mi-a spart urechea .. (pisam-as pe toti trenderii infecti) … multe microfonii…microfoane care nus e auzeau ..probleme cu sunetul la inceput
    NU SE FACE ASA

    organizatorii ar trebui sa mai caute nsite oameni competenti … nu toti obositorii care se baga-n seama

  21. un festival reusit cu un line-up f interesant… astept cu interes editiile viitoare. organizarea si sonorizarea bune

  22. Muzica a fost faina – peste sambata se putea sari lejer 🙂

    oricum, e o piata inca incipienta, publicul mai timid decat ma asteptam.

    faithless au rupt, method man a dat autografe si a mers pe multime :D, alice cooper a jucat teatru si s-a spanzurat pe scena, marilyn mi s-a parut cam scurt.

    oricum, aiurea de tot faza ca se vindeau mici – e o combinatie cel putin bizara, mititei romanesti vs muzica… ecletica marca faithless. iarasi aiurea a fost ca nu erau cosuri de gunoi din loc in loc – mizeria m-a s c a r b i t total.

    combinatia din ultima zi de wu-tang + rockereli nu mi-a placut deloc. nu mi-a placut ca s-a neglijat hiphopul, ca inainte sa intre wu-tang pe scena ne incalzeau tot cu rockereli, pe cand inainte sa intre marilyn au bagat RATM. Stiti, detaliile conteaza. Au avut si ceva probleme cu sunetul la WU, dar deh, e de inteles, erau 13 microfoane.

    Ah si iar a fost aiurea pt cei care au avut 3 day pass bratara aia pe care trebuia sa o tii din prima pana in ultima zi. Un sentiment foarte neplacut, de oaie care apartine unei turme… In dus, dezbracat si cu o bratara cu emagic pe mana. Si n-a fost doar parerea mea. Dar nah, inteleg ratiunile economice din spatele acestei decizii.

    all in all si cel mai important lucru, a fost bine ca s-a intamplat si ca a adus bucurie in sufletele oamenilor :))

    l-am vazut si pe igu facand poze la wu-tang – asa ca omule, stiu ca le ai, da-le drumul 😀

  23. Placut pentru prima versiune (de antrenament)
    pacat ca programul a trebuit sa se termine la 12 seara (datorita spitalului din apropiere) cand luema de-abai apuca sa se ambaleze cum se cuvine.
    A inceput bine. Oare cine-o sa vina la anul?

  24. Yup, a fost o promisiune de show respectata. Asa ca anul viitor, iar la B’estival (fain nume).

  25. Faithless kicked ass, Alice Cooper a facut show in adevaratul sens al cuvantului, Marilyn Manson – yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Picioarele ma dor ingrozitor, asta e semn bun! Ma simt reincarcata cu muuuuulta energie. Bravo! 🙂

  26. in prima zi, totul in regula si bine organizat, pentru prima editie foarte ok; singura problema au fost microfoniile care s-au abatut asupra Hooverphonic, Morcheeba si Faithless si care au devenit deranjante.

Leave a reply (we review all comments)